Mindenki fedezékbe, megjöttek a szocik – visszhangzik a csatakiáltás kedd este óta. Tényleg összedőlt a világ Draskovics Tibor felbukkanásával? Szívükhöz kapnak sorra a véleményvezérek, hogy juj, jaj, micsoda árulás, hogy a szocik térnyerésével visszajönnek a SZOCIK. Mert ők nyilván azt hitték, hogy a „nettó szocik” és a „Gyurcsány-szocik” majd a számukra megszerezhető posztokat feltöltik az elmúlt hétig nyugati egyetemek katedráiról oktató, esetleg globális cégeket igazgató emberekkel, akik szabadidejükben a progresszív politika legfontosabb műhelyeiben pallérozódtak.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Nem értem!! Mi a baj Draskoviccsal??? Lopott, csalt, hazudott, korrupt volt, kilakoltatott szerencsétlen családokat??? Vagy mi a bűne??? Tessék lehet sorolni!!! Értelmes, szakmájához értő ember!!! Sok sikert kívánok munkájához!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Egy igazán releváns kérdés

bár sok igazság van a cikk felvetéseiben, de véleményes, azonban egy kérdése telitalálat

A derék fizetős hvg.hu „Gergely Márton: Döbbenet és világbotrány, a megválasztott szocik valójában szocik” című cikke alapvetően jogos felvetés, bár lenne mit finomítani rajta. na nem a megmondó-emberekre vonatkozó megjegyzését, mert az nagyon igaz.
Azonban még ennél is jogosabb a kérdése, amit felvet: „Miért nem a pártállam besúgóit és az MSZMP funkcionáriusait veti ki magából először a közeg?”!!! =))
kereső
@RonaGyuri: A kérdés jogos-de akkor mi /ki maradna a fidessből-és némely egyházi vezetésből?
Mondjuk Draskovitson én is ledöbbentem- "bukfenc mindent tud" ő volt az mszp , minden posztra megfelelő embere anno. A pénzügyminisztersége nem éppen kellemes emlékeket hagyott bennem.
Béla333
Ez egyértelmű volt már a választások előtt is! Karácsony/MSZP győzelme esetén jön a slepp is.
A Karácsonyra (MSZP/DK-ra) adott szavazat az valahol Draskovicsra, Magyar Györgyre, vagy éppen Pál Tiborra leadott szavazat is egyben:

"... beszavazták a Fővárosi Közgyűlés Költségvetési Bizottságába a szocialista Pál Tibort, „akit Ferencváros polgárai közel 30 év után kiszavaztak a város vezetéséből” - tette hozzá Baranyi Krisztina.
...„Az MSZP helyi vezetőjének legalább tíz év óta kimutatható, gyümölcsöző együttműködése van a Fidesszel.”
alfahir.hu/2019/11/05/baranyi_krisztina_fovarosi_kozgyules_pal_tibor_parkolas_mszp

A magyaroknak ez a csodacsapat kell!
kereső
@Béla333: Béla ! Jó lenne ha nem mosnád össze a két pártot. Nincs mszp/dk. Mszp van és dk!Az a dk- amelyik nem szavazta meg a közgyűlésben tarlós dupla végkielégitését,és ragaszkodik ahhoz, hogy Baranyai Krisztina bizottsági helyez kapjon, amely Zuglóban beintett horváth csabának és az mszp-nek az szmsz, és parkolási cég ügyében.
Béla333
@kereső: 07.37
Szerintem ez csak színjáték a DK részéről!
A választások előtt mind az MSZP mind a DK az összetartozásukat, az összefogásukat hangoztatták.
A nagy szövetséges most a választások után nem tudja elérni, hogy ne golyózzák ki pl. Baranyi Krisztinát? Nem tudja elérni, hogy amikor még 1 hónapja arról beszéltek, hogy az évszázad korrupciós botránya a 3-as metró kocsik felújítása és ezt ki kell vizsgálni, akkor nem kellene extra végkielégítéssel elengedni Tarlóst? Ez mese! Zuglóban akkor keménykedett Horváth Csabával, amikor az Átlátszó már megszellőztette a túlkapásokat. Ha kipattan az ügy, akkor a DK annak az élére ál, mintha de ez csak ennyi!
Tudsz egy olyan esetet, amikor a DK robbantott ki egy olyan botrányt, ami mondjuk az MSZP-t (Fideszt) érintette?
Amikor ők indítottak el valamit?
Nyírfa
@Béla333: Csak a 2. mondatodra reagálok: a DK abszolút nem hangsúlyozza az MSZP-vel való összetartozását, mivel az nem lenne igaz. Az összefogást, azt igen, de ennek szükségszerűségéről, nyilván nem kell téged győzködni. :)
Nyírfa
Jó ez a Marci! :) Sokat köszönhetünk neki.
Béla333
@Nyírfa: 08.07
Rendben van! És te tudsz olyan történetet az elmúlt évekből, amit a DK robbantott ki és rávilágít az MSZP korruptságára és a Fidesszel való összejátszására?
Nyírfa
@Béla333: Gyurcsány már nem egyszer állt elő az MSZP-t illető kritikával, többek között utalva a fidesz felé szivárogtató , velük együtt szavazgató kétlakiakra, egyesek korrupciós érintettségére.
A konkrétumoknak utána kéne néznem, de biztosan feldobja a google , ha rákeresek.
A két párt rivalizál egymással, a DK , ha úgy tetszik, revansot vesz a szocialistákon a csököttségük miatt elszenvedett kudarcokért. De azt ne várd, hogy egész pályás letámadást intézzen ellenük. Nem is lenne fair.
Jozefina
Nem értem!! Mi a baj Draskoviccsal??? Lopott, csalt, hazudott, korrupt volt, kilakoltatott szerencsétlen családokat??? Vagy mi a bűne??? Tessék lehet sorolni!!! Értelmes, szakmájához értő ember!!! Sok sikert kívánok munkájához!!!
kereső
@Béla333: Majd elválik, hogy szinjáták-e vagy sem. Én nem annak látom. Ahogy beintettek a zuglói parkolási ügynek,meg az szmsz-nek, nem szavazták meg tarlós dupla végkielégitését. ahogy Gy.Németh kiállt Baranyai mellett- mind azt jelzi, hogy az mszp kösse fel a gatyát- mert a szövetséges igen erős kontrollt fog gyakorolni.
Eriksson
@Jozefina: Semmi baj Draskoviccsal azon kívül, amit felsoroltál. Talán csak az, hogy újra képbe került.
Nyírfa
@kereső: Nem értem Horváth Csabát. Régebben egy realista politikust láttam benne, de az utóbbi időben ezt rendre megcáfolja.
Vagy nem is volt olyan, amilyennek látni véltem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.