Kövér László szimplán mocsokgyáros, viszont ifjabb Horn úgy megvédte az apját, hogy az ellenségei se jobban.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
És a jó pénzért letelepedést áruló kormány? Itt a szó valós értelmében értem az "árulást, árusítást". Esetleg boldog. boldogtalannak, állampolgárság, voksért.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
görbetükör
Miután ezek rendre másra kenik, amit ők követtek el, egyértelmű, hogy ki is a hazaáruló. :(
namihami
@csak úgy...: Nem meggyőzni, csupán elgondolkodtatni próbálom. Hogy nála van-e, lesz-e eredmény, azt em tudom. De a tények attól tények maradnak.
Olvasom a Ti afférotokat. Na, ebbe nem megyek bele, mert egy halfarok néhány esetben megpróbált ebbe az utcába bevinni, de akkor jöhet a kutyasz@r és az ő összekapcsolása.
Shikari még nem próbálta ezt, ezért amíg nem ""durbincsolódik"", addig beszélgetőpartnernek számít.
csak úgy....
@namihami: rettentö nagy fába vágod a fejszédet! egy a faragatlan tuskó miatt , egy született szellemi szegénylegénye,de ratyineki
Eladott Ország
@Shikari: Én magyar és liberális vagyok. Csak tájékoztatásul mondom a gyengébbek kedvéért, hogy a Rákóczi zászlókra is ez volt felírva: „Cum Deo pro Patria et Libertate” (Istennel a hazáért és a szabadságért)
3.bp.blogspot.com/_-TVFQGZp8Js/S2W5yxhcjoI/AAAAAAAAAKU/1e7YKNa1KJY/s640/6%5B1%5D.jpg
static.korkep.sk/2016/03/rakoczi.jpg
Eladott Ország
@Shikari: tegnap 16:55; "A liberalizmus, más néven szabadelvűség, a szabadságot jelentő liberty szó után alapvetően a személyes szabadságon és törvény előtti egyenlőségen alapul, vagyis a szabad gondolatok széles spektrumát jelentő eszmerendszer, melyek közös vonása, hogy az egyén szabadságát jelölik meg mint legfontosabb politikai célt." A liberalizmusból a fidesz csinált "szitok" szót. Az illiberális jogállam valami önmegtermékenyítő csoda lehet. Talán át is lehetne nevezni önbeporzó jogállamra. A demokrácia liberálisok nélkül valami olyasmi lehet, mint a romák felzárkóztatása Farkas Flórián hatékony közreműködésével. A pénz eltűnt, a romáknak egy centivel sem lett jobb, de az, aki meglopta őket is, minket is, ma is a parlamentben ücsörög és annyit keres egy évben, amennyit egy keményen dolgozó ember tíz év alatt.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2019/08/illib.png
Lefordítom fideszről emberi nyelvre. Senki nem ugathat bele, mit csinál Orbán Viktor a saját magántulajdonával (ez az egész országot jelenti), és a benne élő emberekkel. Ő élet és halál ura, szarik a nemzetközi közvéleményre és úgy általában szarik a demokráciára. Orbán Viktor azt csinál, amit akar, ebben legfeljebb a parlament és az alkotmánybíróság akadályozhatná meg, de mivel mindkettőt ő vezeti, nem fogja megakadályozni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.