Rágcsáló járt a fizetős kórházi szobához. Egér cirkált az ágyak között az egyik budapesti kórházban – erről osztott meg videót egy nő a Facebookon. Azt állítja, mindez ráadásul a fizetős szobában történt a Bajcsy-Zsilinszky Kórházban. Az RTL Híradó megkeresésére azt mondták, folyamatos náluk a rágcsálóirtás, az említett esetnél pedig azonnal intézkedtek, és a jövőben is mindent megtesznek, hogy hasonló eset ne fordulhasson elő.

Forrás: nlc.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fantomasz
Tisztel H és U !
Egér , kéremszépen ,egér , 1 egér , jó hogy nem 7 .
Az egeret kéremszépen el kell fogni , nem szabad beengedni ,menekül a sok kinti macska elől
Ismétlem ,és lasssan mondom hogy mindenki megértse . Nem e-gér-volt -az ha-nem kispat-kány .
Meg kell sütni és megenni . Soha senki nem evett még meg kispatkányt . Lehet kéremszépen gyógyít valamit !
Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
@Fantomasz: Nodemár, milyen igazad van bakker! Úgyis kevés a hús a kúrházi kosztban, egy kis kiegészítő házhoz jön. A betegnek meg úgyis tökmindegy...vagy meggyógyul magától, vagy meghal no mondmár!
Majd lesz helyette csok-gyerek, aki 20 év múlva lelép szépen, az uccsó meg lakpcsolja a villanyt az országban, oszt jöhetnek az egerek arra, mi még maradt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.