Érdekes párhuzamra hívja fel a figyelmet legfrissebb Facebook-bejegyzésében a Fidesz európai parlamenti képviselője: A klímavédelemről és a klímavészhelyzetről szóló vita zajlik az Európai Parlamentben. És csont üresek a téma kapcsán napestig hisztériázó liberálisok, szocialisták, zöldek és kommunisták padsorai. Ennyi. Közzétette: Deutsch Tamás – 2019. november 25., hétfő „A klímavédelemről és a klímavészhelyzetről szóló vita zajlik az Európai …

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ezt bezzeg nem törölte a cenzor!!! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Tompika meg az ő lepelrángatása

ártunk és qurmányunk üdvöskéje még magához képest is lenyűgöző hazugságba keveredett

Követve a minapi bon mot-ját világraszóló eredmény – az történt, hogy azt, hogy Orbán második jelöltjét hosszas vacillálás után mégis bevették, világraszóló diplomáciai sikernek minősítette -, hogy már a képhamisításban is bajnoki, hanem világ-bajnoki eredményeket csillogtat.
Sajnos nem tudom mi a latin neve annak a betegségnek ami hasonlóan a diszlexiához és a diszkaluliához a képek tartalmának felfogásában mutat hiátust.
Nos a mi derék Tompikánk érces FB bejegyzésben adott közre egy képet, mondván: „A klímavédelemről és a klímavészhelyzetről szóló vita zajlik az Európai Parlamentben. És csont üresek a téma kapcsán napestig hisztériázó liberálisok, szocialisták, zöldek és kommunisták padsorai. Ennyi”.
Samiből ártunk és qurmányunk azonnal vezető irkodmányt rittyentett: „Deutsch Tamás lerántotta a leplet a klímahisztisekről” találó címmel.
Az már csak apróság, hogy a képen nem csak az említettek, hanem a többiek is csak hébe-hóba vannak jelen, mert a kép egy szünetben készült. S az igazi poénja, hogy azt is dokumentálja, hogy sem Tompika, sem pedig a NER-társai egyike sincs a helyén!!! =))
verőce21
A libériás környezetvédők. Olyanok, mint a dinnye: kívül zöld, belül vörös!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.