Késelés történt egy győri iskolában: egy diák többször megszúrt egy tanárnőt csütörtök délben.

Órán késelte meg a tanárt egy diák egy győri középiskolában
Fotó: Wikipédia

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon azt írta, a sérültet a mentők kórházba vitték, az elkövetőt elfogták.

Tóth Gabriella, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője a Győri Szakképzési Centrum Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma épülete előtt elmondta, hogy

egy 17 éves fiú késelt meg egy 51 éves tanárőt.

A rendőrök még helyszínelnek, az intézmény előtt több rendőrségi jármű is áll.

Oláh Attila, a győri Petz Aladár Megyei Oktatókórház orvosigazgatója az MTI-nek elmondta, hogy

a megszúrt tanárnő állapota stabil, nincs életveszélyben, jelenleg megfigyelés alatt van.

Több késszúrás érte, egyebek mellett a hátán, de sérült az alkarja is, amelyet később műteni kell – ismertette.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Nem valószínű, hogy a sérülékeny csoport tagja volt az elkövető.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@csak úgy...: Most volt a hírekben, hogy azért szurkálta meg a tanárt meg hármast kapott. Nézzél híradót és ne itt vádaskodj mert unom.
A nálam dolgozó emberek nem fognak ilyet csinálni abban biztos lehetsz, legalábbis nem a pénz miatt. Meg egyébként is, akinek a szülei dolgoznak keményen annak lehet rossz jegyért szurkálnia? Ne vállaljon gyereket aki képtelen arra hogy nevelje és eltartsa.
csak úgy....
@division: egy hármas miatt egy normális országban ? nekünk nincs magyar Tv-,szerinted ettöl hátrányos helyzetüek vagyunk? Mint említettem,nem azért ítélem el a magyar újgazdagot a friss arisztokráciát mert vannak!
egy házaspár,tegyük föl 2 gyerek, albérletbe és nálad melóznak a szülök,napi 12 órában...akiknek kötelességük lenne,hogy a kölykeikkel foglalkozzanak és ne csak a te érdekedben, és itt ragozhatnám de minek.
division
@csak úgy...: Te tényleg azt gondolod hogy csak a politika miatt lehet zakkant egy gyerek aki ilyet csinál? Mentesíti a tette alól az elkövetőt ha a szülei dolgoznak, esetleg albérletben laknak? Érdekes szemlélet. Azt meg miből szűrted le, hogy mivel nem láttad a tévében hátrányos helyzetű lennél? Néha túlteszel még magadon is:-) Ellenben akkor nem is laksz itt, szóval kár ezt feszegetni, ennek ellenére erős Fidesz fóbiában szenvedsz mint még itt sokan, gondolom ha jégeső esik és elveri a termést az is Orbán miatt van. Amit még nagyon bírok az az hogy éppen egy olyan emberrel kötözködsz aki történetesen munkaadó is, ráadásul a jobbak közül. Fura vagy olykor nagyon. Nejem pedagógus, és bizony egyik gyerek sem azért hátrányos helyzetű mert a Fidesz van hatalmon, ill. nem a politika az oka annak hogy bokán rúgja és gecinek nevezi az óvónőt, egész egyszerűen ezt hozza otthonról. Ja, és nem azért mert anyuka vért izzadva dolgozna, jól elvan a családiból amit kap a 6 gyerek után:-)
csak úgy....
@division: nem ügyvédkedtem a kölyöknek de számomra érthetetlen,hogy egy migráncs mentes dübörgö országban,csak úgy egy 17 éves diák?
hidd el,hogy nem kötözködésböl mondom azokat,amik kikívánkoznak belölem de ritkán adatik meg a póri népnek,hogy egy valódi és sikeres valakitöl kérdezhessen vagy tehessen valamit szóvá az ember! te ,mint okos és tályékozott vállakozo, ki mered jelenteni,hogy magyarországon minden rendben ? gondolom,nejed a pedagógus,többet költ a kidobott kutyákra,mint a hajléktalanokra pedig egy kutya ha nincs láncra kötve,akkor nem fagy meg.
a témához vissza,voltam én is és te is 17 éves,szerinted eszünkbe jutott volna,hogy csak úgy a tanárt megkéseljük? volt 1-2 tantárgy amit útáltam de még abból kifolyólag sem és tüzbe tenném a kezem a volt osztálytársaimér, akik szintén nem kedveltek minden tanarat...
division
@csak úgy...: "gondolom,nejed a pedagógus,többet költ a kidobott kutyákra,mint a hajléktalanokra"
Ez már megint miféle baromság? Minden használt ruhát odaad a gyerekeknek, míg sokan pénzért teszik fel a 100 forintos holmikat is. Ne beszélj már értelmes ember létedre badarságokat (ja igen, állatmenhelyeket is támogatunk). A hajléktalanok meg egy más világ, abba ne menjünk bele. Nincs minden rendben Magyarországon, de szerinted máshol igen? Pl. Norvégiában, ahol 77 embert mészárol halálra egy őrült? Vagy ahol diák egy játék hatására fegyvert szerez és lelövi több diáktársát? Ne ítélkezzünk Magyarország felett ez ügyben szerintem. Elmeháborodott, agresszív emberek mindenhol akadnak szép számmal. Abban van igazad, hogy amikor mi voltunk diákok a tanárokat tiszteltük, ha rosszat csináltunk a szülő nem a tanárt vette elő hanem minket, pedig hidd el, dolgoztak ők is keményen, de mégis más volt minden. A tanároknak voltak akkoriban jogaik, nem a kölyköknek. Ma a szülők zöme pénzért vállal gyereket, miközben eszükben sincs dolgozni, buták mint a föld, látom nap mint nap az iskolában is amikor viszem őket. Sokszor már inkább vinném őket magánba, de az sem biztos hogy annyival jobb lenne. Pár napja egy 5. - es gyerek ezt mondta a folyosón: Karót adott az a tetves tanár, kinyírom! Nincs több hozzáfűznivalóm a témához.
Levendula
Egy valamit nem értek... valaki miért hurcol magával kést??? A mi családunkban a késnek a helye a konyhaszekrény fiókjában van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.