Az Országgyűlés elfogadta a fideszes módosítást, amely szerint a házelnök nagyon megregulázhatja a parlamenti munkát akadályozó politikusokat.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
fahrenheit451
Megválasztott képviselőt egy évre kitiltani a Parlamentből?
Nooooormális?
Orbán beteg világában, igen.
csak úgy....
ha ez igaz,hogy ezt az izét a parlament elfogadta,akkor az összes ellenzékre szavazónak az utcán a helye!
kereső
Hogy jön ahhoz ez a "parlamenti???gombnyomogató" társaság, hogy választott!!! képviselőt kitiltson az ország házából. Kövér elvtárs hogy lehet ilyet egy "demokrácia netovábbja" országban? Ez semmiféle demokráciába nem fér bele- ezt nem lehet meg-és kimagyarázni. Nyiltan ki lehet jelenteni, hogy innentől nincs demokrácia Magyarországon- és nem a renitens képviselők itt a lényeg, hanem,hogy van ellenzéki képviselő , aki még meri kinyilvánitani a véleményét, és megpróbálja képviselni az ellenzéki szavazókat.
kereső
És a másik nyalánkság- nem lesznek közigazgatási biróságok Magyarországon. Viszont átalakitották a fidesses gitt egylet ( leánykori nevén Alkotmánybiróság) jogkörét olyan móndon, hogy a közigazgatási perekben ( állam!!!), a biróságok helyett ez a testület dönthet. Mindezt egy csodálatos salátatörvényben tálalta a legjobban dekázó magyar (i) gazságügyiminiszter.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.