Az államfő több ponton nem ért egyet az egyfokú járási hivatali eljárások megteremtésével összefüggő, az Országgyűlésben kedden megszavazott jogszabállyal, ezért megfontolásra visszaküldte azt a törvényhozásnak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A végletesen korrupt, erkölcstelen gecikkel szemben nincsenek észérvek, nem működnek az alternatív kerekasztalok, a sajtónyilatkozatok, a kockásinges csoportképek. Naív, tájékozatlan, igénytelen, vagy ostoba aki még mindig azt hiszi, hogy ezekkel szemben szakmai szempontokat, racionális megfontolásokat, ésszerű elképzeléseket érvényesíteni lehet. Minden elképzelhetőnél ocsmányabb falanszter épül. Mindent az állam alá szerveznek, minden gyeplő a személyiségzavaros kezében van. Téglánként, kockánként számolják fel a demokráciát, építik ki a diktatúrát és az egypártrendszert.
Szóval itt tartunk ma, miközben a gumicsizmás, felkapaszkodott paraszt elégedetten röfög a stadionjában. Semmi gondja nincs, hiszen minden megy a maga útján. Egy skizofrén küldetéstudatos beteg egyszemélyben hülyének nézi ennek az országnak a jobb sorsra érdemes polgárait. Remélem hamarosan a keményen dolgozó kisemberek gyűlöletében fog fuldokolni ez a szemét narancsmaffia. Egyébként csak arra jó az egész, hogy vakuljon a paraszt, bajszos szar is ugyanolyan geci, mint a kenyéradó csúti gazdája!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.