A Petőfi Irodalmi Múzeum vezetője a Hír Tv-ben beszélt arról, hogy erre különböző modelleket dolgoztak ki.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ártunk és qurmányunk visszaadta a labdát, EGYELŐRE

Van úgy, hogy az embernek – kis fantáziával – a világ dolgairól egy-egy vicces poén ugrik be, azonban ez itt és most egy az egyben klappol

Kellő pátosszal kezdhetném azzal, hogy: az alkotó maga …, de maradjunk a tényeknél. A Hír TV pénteki esti műsorában a kulturális törvénycsomagot, az elkészítésében is közreműködő Demeter Szilárd, a Petőfi Irodalmi Múzeum vezetője, értékelte.
Most kapaszkodj meg Wazze tetszik neki. „próbáljuk megszervezni a kulturális életet. Ez nem azt jelenti, hogy beleszólunk a művészek alkotói tevékenységébe. Nem adunk megrendelést, hogy nem tudom milyen propagandaanyagot kell gyártani.”, de nem árt „ha a kormány kultúrpolitikája mondjuk a színházak repertoárjában megjelenne, bármilyen formában”, etc.
A beszélgetésen szóba került az a hír, hogy „Ha nem is szűnik meg formálisan, de abszolút kiüresedik a Nemzeti Kulturális Alap”!
Elismerte, hogy tervezték, de „de végülis megszületett az a politikai döntés, hogy most nem nyúlnak az NKA-hoz. Ami természetesen a döntéshozó felelőssége”!
Egyelőre!
Lenin elvtárs most visszadobta a labdát, de azért a sortűz már tisztogatja a fegyverét!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.