Elutasítja Manfred Weber a Fidesz visszafogadását az Európai Néppártba (EPP). A pártcsalád európai parlamenti frakcióvezetője erről a Spiegelnek nyilatkozott.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Késő!
.
A Néppárt ugyanúgy rábaziliKÁZOTT a sompolygásra, mint az az ország, amelyet sunyi módon bekebelezett félcédulácsKÁJÁVAL!
RonaGyuri
nincs is ott - egy európai polgári pártban - semmi keresnivalójuk! =))
SystemError
A hazudozás, lopás, félrevezetés sehol nem menő. A geci most a boritékolt bukás ellen keletre fordult, hogy magával rántsa az országot az elmebeteg önigazolása miatt, de ha itt valaki nem akar keleti életszínvonalat azok főleg az ingyenélő barmai lesznek. Hozzáteszem nincs az a hülye, aki Európa helyett ezt fogja választani az utolsó pillanatban. Ezt fideszesektől sem lehet hallani, csak a házi bértrolljaink nyomatják, de megmagyarázni ők sem tudják...:)
Béla333
"Weber nem támogatja, hogy a Fidesz visszatérjen a Néppártba"

Akkor már ketten vagyunk...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.