Kunhalmi szerint 2020 a felkészülés, 2021 az előválasztás éve lesz.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
Akkor nem kéne marakodniuk az ellenzéki pártoknak.Képtelenek megegyezni egymás közt,így a magyar embereket is megosztják. Ameddig nem egységesen lép fel az ellenzék a Fidesz ellen,ameddig a pártjuk tagjait,támogatóit nem beszélik rá az összefogásra,addig nem lesz béke és a Fidesz profitál az Ő harcaikból. Észre kéne venni,hogy Akár DK,akár MSZP, akár MOMENTUM, Párbeszéd,jobbik,stb mindegyik pártnak az lenne az érdeke,hogy ez a népnyúzó,hazug,korrupt,csaló Fidesz,mint kormányzó párt elsüllyedjen és elszámoltassák őket.Ez csak akkor fog sikerülni,ha egymással is képesek emberi hangon,a Magyar emberek érdekében békésen tárgyalni.Sajnos nincs olyan nap,hogy ne lenne legalább 1 cikk arról,hogy épp melyik ellenzéki párt,melyik ellenzéki párttal kapott éppen össze.Mit várnak akkor az emberektől,a dolgozó magyaroktól,akiknek nincs semmilyen lehetősége beleszólni a napi politikába?
Málna
Az ellenzékből pont az hiányzik, ami a Fidesz nagy erőssége: az összetartás. Meglepne, ha 2022-re nem hullanának teljesen szét - bár a harc a közös ellenséggel csodákra képes.:-)
És javasolnám, hogy sürgősen keressenek egy karizmatikus miniszterelnök-jelöltet. Legalább olyat, mint a mi Viktorunk.:-)
Eladott Ország
Eljött az ideje annak, hogy akik minket akarnak képviselni, azok minket akarjanak képviselni, ne saját magukat, ne a pártjukat, és ne megfoghatatlan eszméket. Élni akarunk, normálisan, békében, nyugalomban, és csak annyival akarunk a jövőben megküzdeni, ami tényleg csak rajtunk múlik. Egy szó mint száz, a mostani elégedetlenség sok mindenre esélyt ad, de ha ez is el lesz baszva, akkor semmire nem lesz esély. A ner-t nem azért találták ki és működtetik, hogy egy választáson megbukjon. Az utca oldaláról kell folyamatosan erősödő, kitartó, elszánt nyomást gyakorolni rá (e nélkül nem megy), hogy az erőszakszervek felismerjék a helyzet súlyosságát, és ne akadályozzanak meg egy olyan megmozdulást (ezt nevezzük forradalomnak), amelynek a kimenetele egyben a ner, mint hatalmi rendszer leváltása. Ha ebben a folyamatban partnerek az ellenzéki pártok, és felerősítik az utcai megmozdulásokat, akkor jó, ha nem, akkor nélkülük kell megoldani a problémát. (Kétségtelenül hasznos, ha ez ellenzéki pártok egységesen támogatják az utcai megmozdulásokat. Egyébként, egyre inkább úgy érzem, hogy partnerek lesznek. Ez csak egy érzés, és nem bizonyosság.) Előbb-utóbb, valamilyen, a jelenlegi hatalommal szemben álló szervezetet/formációt kitermel magából a megmozdulás, ha az kellően elszánt. Nyilván nagyon fontos szempont, hogy mindez, lehetőség szerint, véráldozat nélkül következzen be, az összes erőszakmentes módszert felhasználva. A ner mindennapos működését kell alapvetően megzavarni, ideális esetben megbénítani. A megmozdulás ideológiája magától értetődő, a diktatúra felszámolása, valódi népképviseleti demokrácia kialakítása, a fékek és ellensúlyok helyreállítása. Ezt sem kell kitalálni, a tüntetéseken ezeket (is) skandálják. A cél eléréséhez viszont tömegek kellenek az utcán, másként nem fog menni. Messze nincs időnk 2026-ig. Magam részéről biztos vagyok abban, hogy a ner-t választáson nem tudjuk legyőzni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.