A 40 év felettiek egyharmada kölcsönt is felvenne az ajándékok megvásárlásához. Országosan a megkérdezettek 38 százaléka mondta azt, hogy nem okoz számára pénzügyi gondot az ünnepi készülődés. A 23-29 évesek egyötöde, a 30-39 évesek egytizede, a 40 év felettieknek pedig az egyharmada viszont azt tervezi, hogy a karácsonyi ajándékok megvásárlásához bankkölcsönt vesz fel. Ez azért jelentősen árnyalja a kormánynak azon kijelentéseit, hogy a magyar gazdaság jól teljesít, és a magyar emberek soha nem éltek olyan jól, mint most. A budapestiek mindössze 47 százalékának egyáltalán nem jelent anyagi terhet a karácsony – derül ki a Budapest Bank megbízásából készített kutatásból, amelyet a Világgazdaság idézett keddi számában. Ajándékokra átlagosan 58 ezer forintot terveznek fordítani a megkérdezettek.

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
Végül is Magyarország jobban teljesít! Ebben is.
kereső
Ez azért ellent mond a minapi cikknek, amely arról szónokolt, hogy száz milliárdokat költenek a magyarok a karácsonyra- akkor irtam, hogy hitelből. (lottót veszek).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.