Fizetésképtelennek minősülhet az állam, ha a 70 milliárdos lejárt adósságnak alig több mint a felét hajlandó csak állni.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Érdekes,mikor az elmebeteg módon építtetett rohadtdrága,és felesleges stadionokról volt szó,azokra volt,és van pénz,vagy hülyeségekre,mint pl a felcsuti futódombra 106 millió. Mindenféle idióta,felesleges dologra előbb költ ez az agyament kormány,mint az emberek szükségleteire.Új szuperkórházat akarnak,de a meglévőket is képtelenek finanszírozni.Arról már nem is beszélve,hogy a meglévőkben is kevés az orvos,és a személyzet.Ott ki fog dolgozni,ukrán vendégmunkások?
Nessy
Esetleg ha "határon túliak" lennének a beszállítók, több esélyük lenne!
RonaGyuri
@Nessy: jogos a kérdés, csak annyit tennék hozzá, hogy az egyházi "fenntartásúak" számláit is ellenőrizni fogják???
RonaGyuri
egyébként; dübörög a gazdaság a potentátok 50-100%-os fizetésemelést kapnak, önlik a pénz a fociba, határon-túlra és az egyházaknak! istenem a nyugdíjra és az egészségügy számláira már nem fussa
RonaGyuri
@RonaGyuri: Járni jár, de nem fussa

a klasszikus vicc poénja ugrott be a Miniszterelnökséget vezető Gulyás Gergely tegnapi bejelentéséről

A derék fityesznyik közölte, hogy „az e heti kormányülésen foglakoztak azzal a kérdéssel, hogy: több mint 70 milliárd forinttal tartozik a kórházakat fenntartó állam a beszállítóknak. 42,8 milliárdos adósságrendezésről döntöttek, amiről a kormány a számlák mögötti teljesítést is ellenőrizve közvetlenül kíván megállapodni a beszállítókkal.”
Túl azon, hogy de jure az állam egy ilyen akcióval nem csak a megbízhatóságát, az ellátást és az ellátókat veszélyezteti, taxatív alkotmányos kötelezettségeit sem teljesíti.
Azonban felmerül a kérdés, hogy most mikor szinte naponta újabb győzelmi jelentéseket zengenek, hogy miképp dübörög a gazdaság és szinte óránként értesülünk róla, hogy 10 és 100 milliárdok repkednek a focira, határon-túlra és egyházakra, a csókosoknak és a pribékeknek 50-100%-os fizú-emelés és több havi karácsonyi jutalom, valahogy a számlák fizetésére már nem fussa!
Ami pedig a derék Gulyás pajtás azon kitételét illeti, hogy ők majd felülvizsgálják a számlákat és alkudozni fognak azokról meg kell jegyezzem alapvetően támogatom ezt a gondolkodási módot. Azonban elsőbb a kiemelt nagyberuházásainál kellene élni vele. Sőt elsőre azzal kezdhetnének, hogy a számlákat nem titkoljátok! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.