Karácsony alkalmából a katolikus, a református és az evangélikus egyház magyarországi vezetői Budapesten és Esztergomban tartanak ünnepi szentmisét, istentiszteletet. A hagyományos éjféli misék nyitják a sort!

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@RonaGyuri: A kérdés ma már nem az álmok, hanem a számok hazudozásai körül forog

Két cikk került a Népszava főoldali kínálójában egymás mellé; úgy jól felelgetnek egymásnak

Az egyik „Békét akar Orbán tábora 2020-ban” igencsak meglepő című a várakozásokról szól. Az emberek és a zemberek várakozásairól. Pontosabban „A Népszava megbízásából a Publicus Intézet azt próbálta kipuhatolni, az állampolgárok várakozása szerint miképp alakul az élet 2020-ban.”. A portál szerint „Az ellenzéki szimpatizánsok áttörést várnak, a kormánypártok hívei konszolidációt - de abban mindenki biztos, hogy kiegyensúlyozottabb politikai év lesz 2020, mint az idei volt”!
Nos a dolog úgy áll, nagyon úgy áll, hogy kicsi rá az esély, hogy legyen valami a vélt várakozásokból.
S erre utaló jelekről szól a másik írás: „Csődöt mondott a Fidesz kommunikációja, megint bevetik Habonyt”. „Tavaly kiszorították Orbán szűkebb környezetéből, de most újra szükség van rá. … Februárban hazajön londoni nagyköveti pozíciójából Szalay-Bobrovniczky Kristóf … Szalay-Bobrovniczky Kristóf Habony Árpád jobbkezeként dolgozott az elmúlt években Londonban. Habony Árpád pedig ismét aktív szerepet kap a kormányzati politika és kommunikáció alakításában” –írja, ami lássuk be meglehetősen baljós árnyék. S egyértelmű a kisvasút hosszabbítás eszméje.
Az az igazság, hogy az egész gondolatmenetnek van egy non plus ultrája is, ami első olvasásra fel sem tűnik, de belegondolva sokkal kilátástalanabb mint az összes többi. Igen a „Szalay-Bobrovniczky Kristóf Habony Árpád jobbkezeként dolgozott az elmúlt években Londonban” mondatra gondoltam!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.