2019 két választása alaposan felbolygatta az erőviszonyokat az ellenzéki oldalon, a Fideszt pedig megtépázta Borkai Zsolt szexbotránya. Mészáros Lőrinc világszinten is feltűnővé vált, egykori jobbkeze, Jászai Gellért pedig úgy érezheti magát, mint aki matchboxot kapott luxusautó helyett karácsonyra. Rogán-Gaál Cecília még a nyertesek között van, de hamarosan kiderül, Gaál Cecíliaként is jut-e neki hely azon az oldalon, ahol a pénzt osztják. Lássuk az idei év öt nyertesét és vesztesét.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Mit mondjak nehéz versenybe, de azt hiszem ez az egyik legnagyobb baromság

„Gyurcsány felemelkedésétől Borkai bukásáig – az év győztesei és vesztesei”

Valójában hasonló tudatlan és tájékozatlan idétlenkedéseket már olvastam, de ez hic & nunc mégis a hvg.hu évértékelése része. Na, de hogy az eljén kezdjem a fenti címmel rittyentett a portál évértékelő félét, amiben több kitétel van, amin lehetne vitatkozni, na de ugye kinek a Pap kinek a felesége, s olyan is van, akinek a lánya. Azonban a Cilikézés, na az nagyon más kategória, amit valamiért még kiemelten is kezelnek:
Egyfelől: „Rogán-Gaál Cecília még a nyertesek között van, de hamarosan kiderül, Gaál Cecíliaként is jut-e neki hely azon az oldalon, ahol a pénzt osztják.”,
majd
„Hamarosan kiderül, hogy az utolsó sikeres üzletasszonyi évét zárta-e Rogán-Gaál Cecília, vagy az útja továbbra is közpénzekkel lesz kikövezve. ”
és végül: „Gaál Cecília, akinek innentől saját jogon kell rátermettségét bizonyítania az üzleti életben.”!!! =))

Istók uccse ez már vetekszik azzal, hogy a derék Lolo attól gazdagodik ilyen tempóban, mert sokkal okosabb Mark Zuckerberg.-nél, vagy ahogy az egyik nagyokos átfogalmazta: „Mészáros Lőrinc zsenialitása felülmúlja Mark Zuckerberg képességeit”!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.