A politológust elképeszti, hogy a Fideszben sokan úgy vélik, már el is bukták a 2022-es választást.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
torok elmegy az edesanyjaba, mindig is egy szarkevero volt, ahol tudta, repazta az ellenseget. Amiket most allit, az ugy nez ki, mintha valoban azt latna, hogy a fidesz vesziteni fog, igy elkezdett most nyalni az ellenzek fele... Menjen a budos francba
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@Béla333: Bélám, Karácsony teszi a dolgát, ezt vártuk tőle!
Tudjuk, hogy milyen lehet orbán árnyékában elvezetni egy világvárost, bízunk és türelmesek vagyunk vele szemben.
Te pedig mehetsz a kezelőorvosodhoz, baromira nem egészséges, hogy mindenről Karácsony jut eszedbe, mert a végén úgy jársz, mint kedvenc pártocskád az LMP, hogy a csúti csüngő hasa agyonnyom...
karma1
@RonaGyuri: Dragam, nem huzom fel magam - ahhoz ember kellene, akivel lehet ertelmesen vitatkozni, beszelgetni, akiben van empatia - bar nem hiszem, hogy Belank ismeri ennek a szonak a jelenteset, kulonben nem baszogatna Karacsonyt meg itt sem. Azert arra befizetnek, hogy mit tenne Belank akkor, ha ora biztak volna Budapest igazgatasat, teljes felelosseggel,. de a megbizatas melle semmi penz, semmi paripa, csak a teljesitendo hataridok, szamlak, es az a merhetetlen mocsok es korrupcios ugyek tomkelege jarna, amit tarlos hagyott hatra, orban megbizasabol. Szoval guzsba kotve csardasozni, mikozben meg az ilyen ellendrukkerek minden lepeset figyelik es kritizaljak - hat kb. az elso 5 percben sirva rohant volna ki az irodajabol.
Béla333
Ha már Karácsonynál tartunk...
Állítólag a Fidesz csapat ellenzékeként lett Karácsony megválasztva Főpolgármesternek. Azon ígéret alapján, hogy elszámoltatja a Tarlósékat a közpénzek elherdálása miatt.
Most a kezében van sok ütőlap, hiszen már láthatja hogy miket követtek el akár a 3-as metrókocsik beszerzése körül, akár az e-jegyrendszerre elköltött milliárdok körül.
De nem tesz ez ügyben semmit, ellenben békésen, kitüntetéssel, extra végkielégítéssel elengedi Tarlóst!
Miért? Ennél nagyobb, jobb lehetősége nem lesz Karácsonyéknak hogy elénk tárja a disznóságokat. Nem teszi!
Pénzt remél Orbántól? Ezért eladja a becsületét? Nem kéne!
Nem hiszem, hogy a Budapestiek egy megalkudó, a politikusi disznóságokat elmaszatoló, elsumákoló embert akartak vezetőnek!
Ha meg igen, az elmúlt évtizedek bűnpártolását folytató emberkét akartak Főpolgármesternek, akkor meg meg is érdemlik, amit kapnak!
F_Viktor
@Béla333: Írod:
"De nem tesz ez ügyben semmit..."

Te ezt honnan tudod?
Gondolod tarlós asztalának bal sarkán várta az összes korrupciós ügy aktája szépen összekészítve?
SAJÁT szakértő gárdája már biztosan vizsgálja a több tonnányi doksikat. Vásárhelyen is szépen, fokozatosan buknak ki a csontvázak...
Béla333
@F_Viktor: 18.02
Legyen igazad abban, hogy gőzerővel vizsgálják a korrupciós ügyeket.
De eddig - ugye - semmi ilyen irányú mozgást nem látni, hasonlóan az elmúlt 30 év összes választását követő "elit" cserékhez. Ezért CSAK a tetteknek lehet hinni, a hívek pozitív híreinek már nem.
Mégegyszer: legyen igazad és legyen Karácsony egy az emberek érdekét képviselő, a korrupció ellen szisztematikus harcot folytató vezető. (Azért kár, hogy Zuglóban nem jutott semmire az MSZP-Fidesz politikusi mutyik felszámolásával, ha ott már bizonyított volna, nyilván mindenki türelmesebben várná a korrupció elleni eredményeket...)
Hajrá!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.