A politológust elképeszti, hogy a Fideszben sokan úgy vélik, már el is bukták a 2022-es választást.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
torok elmegy az edesanyjaba, mindig is egy szarkevero volt, ahol tudta, repazta az ellenseget. Amiket most allit, az ugy nez ki, mintha valoban azt latna, hogy a fidesz vesziteni fog, igy elkezdett most nyalni az ellenzek fele... Menjen a budos francba
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Ebben igaza van! El tudja valaki mondani, hogy Karácsony mi a fenét csinál, amióta megválasztották?:

"„Persze mindig lehet hülyének lenni” – engedi meg a politológus, aki szerint Karácsony Gergely főpolgármesterként eddig klasszikus pávatáncot mutatott be, ami hosszú távon nehezen lesz folytatható. „Nem lehet egyszerre harcosan védeni Budapestet a kormánnyal szemben és közben várospolitikusként a megbékélés fontosságát hangsúlyozni.”"
justhpeter
A jó hír, hogy a fideSS-kdnp jövője teljesen összefonódott Orbán jövőjével. Márpedig ha Orbán bukik, akkor bukik a NER és bukik ez a szégyenkeresztény csürhe is. Remélem ez bejön.
karma1
torok elmegy az edesanyjaba, mindig is egy szarkevero volt, ahol tudta, repazta az ellenseget. Amiket most allit, az ugy nez ki, mintha valoban azt latna, hogy a fidesz vesziteni fog, igy elkezdett most nyalni az ellenzek fele... Menjen a budos francba
Jozefina
Én ikább a biztosra tippelnék, hogy biztosan nem lesz meghatározó tényező!!!??
karma1
Belam, kezeltesd magad, mert most mar olvasni es szoveget ertelmezni se tudsz. torok gabor megnyilvanulasa a FIDESZ_szel volt kapcsolatos, NEM a Parbeszed politikusarol, Karacsony Gergelyrol es nem Budapestrol szolt!
Nagyon megneznelek teged, amikior bekuldenek egy 200 allasos, jo nagy es jo szaros istalloba,. ahol 10 eve nem volt takaritva, es a kezedbe adnanak a gyala'so't, akkor te mit tudnal csinalni 60 nap alatt, ugy, hogy kozben ott vannak a jo nagydarab allatok is az istalloban, folyamatosan szarnak, a gazda viszont rad zarja az ajtot, es leoltja a villanyt? Mert Karacsony kb. ebben a helyzetben van most. Szoval rajta, kezeltesd magad az ellenzeki fobiaddal, mert a vegen majd elfelejtesz orulni annak, hogyha dol a fidesz, mert neked eszed agaban sincs orbant meg a csurhejet kifogasolni - kizarolag a - vegre osszefogo !- ellenzekkel van bajod... Vagy ha megis a futyisznek drukkolsz,. akkor rossz oldalon vagy, menj vissza a vadhajtasokhoz
RonaGyuri
@karma1: ne húzd fel magadat, Béluska egy Szakasits unoka fun! =))
F_Viktor
@Béla333: Bélám, Karácsony teszi a dolgát, ezt vártuk tőle!
Tudjuk, hogy milyen lehet orbán árnyékában elvezetni egy világvárost, bízunk és türelmesek vagyunk vele szemben.
Te pedig mehetsz a kezelőorvosodhoz, baromira nem egészséges, hogy mindenről Karácsony jut eszedbe, mert a végén úgy jársz, mint kedvenc pártocskád az LMP, hogy a csúti csüngő hasa agyonnyom...
karma1
@RonaGyuri: Dragam, nem huzom fel magam - ahhoz ember kellene, akivel lehet ertelmesen vitatkozni, beszelgetni, akiben van empatia - bar nem hiszem, hogy Belank ismeri ennek a szonak a jelenteset, kulonben nem baszogatna Karacsonyt meg itt sem. Azert arra befizetnek, hogy mit tenne Belank akkor, ha ora biztak volna Budapest igazgatasat, teljes felelosseggel,. de a megbizatas melle semmi penz, semmi paripa, csak a teljesitendo hataridok, szamlak, es az a merhetetlen mocsok es korrupcios ugyek tomkelege jarna, amit tarlos hagyott hatra, orban megbizasabol. Szoval guzsba kotve csardasozni, mikozben meg az ilyen ellendrukkerek minden lepeset figyelik es kritizaljak - hat kb. az elso 5 percben sirva rohant volna ki az irodajabol.
Béla333
Ha már Karácsonynál tartunk...
Állítólag a Fidesz csapat ellenzékeként lett Karácsony megválasztva Főpolgármesternek. Azon ígéret alapján, hogy elszámoltatja a Tarlósékat a közpénzek elherdálása miatt.
Most a kezében van sok ütőlap, hiszen már láthatja hogy miket követtek el akár a 3-as metrókocsik beszerzése körül, akár az e-jegyrendszerre elköltött milliárdok körül.
De nem tesz ez ügyben semmit, ellenben békésen, kitüntetéssel, extra végkielégítéssel elengedi Tarlóst!
Miért? Ennél nagyobb, jobb lehetősége nem lesz Karácsonyéknak hogy elénk tárja a disznóságokat. Nem teszi!
Pénzt remél Orbántól? Ezért eladja a becsületét? Nem kéne!
Nem hiszem, hogy a Budapestiek egy megalkudó, a politikusi disznóságokat elmaszatoló, elsumákoló embert akartak vezetőnek!
Ha meg igen, az elmúlt évtizedek bűnpártolását folytató emberkét akartak Főpolgármesternek, akkor meg meg is érdemlik, amit kapnak!
F_Viktor
@Béla333: Írod:
"De nem tesz ez ügyben semmit..."

Te ezt honnan tudod?
Gondolod tarlós asztalának bal sarkán várta az összes korrupciós ügy aktája szépen összekészítve?
SAJÁT szakértő gárdája már biztosan vizsgálja a több tonnányi doksikat. Vásárhelyen is szépen, fokozatosan buknak ki a csontvázak...
Béla333
@F_Viktor: 18.02
Legyen igazad abban, hogy gőzerővel vizsgálják a korrupciós ügyeket.
De eddig - ugye - semmi ilyen irányú mozgást nem látni, hasonlóan az elmúlt 30 év összes választását követő "elit" cserékhez. Ezért CSAK a tetteknek lehet hinni, a hívek pozitív híreinek már nem.
Mégegyszer: legyen igazad és legyen Karácsony egy az emberek érdekét képviselő, a korrupció ellen szisztematikus harcot folytató vezető. (Azért kár, hogy Zuglóban nem jutott semmire az MSZP-Fidesz politikusi mutyik felszámolásával, ha ott már bizonyított volna, nyilván mindenki türelmesebben várná a korrupció elleni eredményeket...)
Hajrá!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.