Szerencsére Ferencz Orsolyának van elképzelése a klímaváltozással kapcsolatban, nem úgy, mint Schmidt Máriának, aki „még a szavakat sem érti”. Az űrkutatásért felelős miniszteri biztos szerint a „boomer-generációt (tehát a 1946 - 64 között született személyek csoportját – a szerk.) divatos hibáztatni”. Kijelentette: „egy olyan generáció hibáztatja őket azzal, amilyen állapotban a Föld most van, akik egyébként a legnagyobb fogyasztók” – szemlézte a 444.hu az M1 műsorát. Hozzátette, „az a generáció, amelyik fennen szereti hangoztatni az ő környezetbarát ideológiáját, az a generáció egy nagy részében a probléma mélységét tekintve is tájékozatlan”. Szerinte a fiatalok egy része „magát a problémát sem érti.”„Gondoljunk bele, hogy mennyire szeretik a technikát használni, akár a zsebükben lapuló okostelefont. (..) De nem gondolnak bele, hogy egy ilyen elektronikai eszköz milyen környezetszennyező lábnyomot hagy maga után és mikor félévente, pusztán divatból lecserélik, mert a generációban...

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

flex
A Fidesz már megint megszólította a fiatalokat. Csak így tovább a lenini úton!

Szerintük bőrdzsekiben tegeződni az olyan fiatalos. Tarlós István is nagyon fiatalos 71 évesen bőrdzsekiben tegeződve.

Az űrkutatásért felelős miniszteri biztosságra biztos, hogy ez az ő a legalkalmassabb?
De tényleg?
Csak egy kérdésem lenne hozzá: Van pereme az univerzumnak?

Hallottátok már ezt beszélni az újra lebutított Hír TV akármelyik elvileg nézhetetlen beszélgetős műsorban?
Max. 5 percig bírom ezt, ezeket, a mélysötét ötven árnyalatát, aztán néha üvöltök. Néha hangosan, néha hangtalanul. Csak azért nem kaparom a falat miatta, miattuk, mert drága a falfesték, és nincs kedvem hetente újra kifesteni.

Ez az ember halálosan komolyan gondolja, hogy ő, az, aki.
De sajnos nincs senki a környezetebében, aki elmondanná neki, hogy: Nem. Nem, te nem az vagy, aki.

Szegény fideszesek, amikor Orbán bukésa után rájönnek, hogy ők valójában egy senkik, egy semmik a maguk erejéből. Na ott aztán, a felismerés után, akkor aztán lesz ott minden!
flex
A fidesz megszólította a fiatalokat: A fiatalok a hibásak a klímaváltozás miatt!
flex
Mert ezek a mai fiatalok olyan izék. Már nem is fekete bőrdzsekiben járnak.
nezelodo
@flex: Igen és a fiatalok füstölnek ott a mátrai erőműben, és azok eregetik a szabad vizekbe a Lölö tisztítatlan szennyvizét. Azok a fiatalok szállítják a horvát szennyvíz iszapot Szfehérvárra, Kolontárra, stb és égetnek szemetet a meglévő, fával fűtött hőerőműbe. Azok a fiatalok dózerorják le a Balaton parti kempingek nádasait, parti növényzetét pusztává is. Az az ő fölöslegesen legyártott led lámpáik homályosítják el számos település éjszakáit is. Sőt ezek a fiatalok betonozzák, térkövezik le a városok maradék zöld területeit, építenek rá stadionokat és emlékműveket a dakota-kipcsák párt dicsőségére. Azért van jó példa is, a politikai ellenfelektől jogászi pontossággal elvárják mindazon törvényeik betartását, amit ők maguk két, és néha száz lábbal tipornak.
Külön meg kell emlékezni a Nemzeti Parkok 1998 óta zajló lebutításáról, amit akkor még nem is értettünk, miért teszik a kézivezérelt Pepó Pál féle pártkatonák, és igaziból csak 2010 után lett nyilvánvaló a földalapú EU-s támogatások kapcsán. El is szaporodtak a műkörmös állattartók, a vándorló szarvasmarhaállományok, stb. Na ennyit a mai hatalom kitűnő környezetvédelméről, és még a biogazdaságok kiirtásáról szót sem ejtettem.
Yoda69
Ez megint egy magasroptu nyilatkozat volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.