A pofátlan sofőrök kerülik a kihágásokat ha rendőrautót látnak, így civil autókban ülve jobban kiszűrhetők a szabálytalankodók.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Ha elbújva, titokban nem lehet traffipaxolni, akkor jelöletlen személyautóból szabad? Kérdem ezt attól függetlenül, hogy én is aláírom, ráncba kell szedni az autóstársadalmat, mert ami itt folyik az skandallum. Akinek nem inge, ne vegye magára.
Eladott Ország
Legalább a kiszabott büntetést a kisrendőrök premizálására fordítanák. Míg a Lidl ismét dobott árain és 300 ezer forinttal várja az újonnan belépő dolgozókat, addig a legtöbb kisrendőr a 150 ezres fizetést kerülgeti. A leszerelés folyamatos, a rendőrség szerint azonban nincs létszámhiány, ám az állomány egyre jelentősebb része a kerítés mellé felvett, alulképzett, középfokú tudással sem rendelkező rendőr.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.