Több sebből vérzik a kormány grafikonja.

Januártól újabb 14 százalékkal emelkednek az egészségügyi szakdolgozói és az ápolói bérek

– olvasható az örömhír a kormány Facebook oldalán. A bejelentéshez egy grafikont is csatoltak, ezen viszont sehogy nem jön ki a matek. 

Címlapkép: Facebook/Magyarország Kormánya

(24.hu)

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hulye vagy arctalan hascsikaras - az nem igaz, hogy 6 ev alatt 118.5 %-ot emelkedik a fizetesuk, mert ez azt jelentene, hogy aki 2016-ban 100 000 forintot keresett, akkor az 2022-re - nana, hogy a valasztas evere! - 218 500 forintot fog kapni?
Ha ez igaz mondjuk a minimalber novelesenel, akkor hogy a turoba nem kepesek a nyugdijasoknak 2.8 %-nal magasabb emelest adni?
Ha nem hasznaljak a nyugdijszamitasnal a svajci indexet, akkor sem lehet olyan kulonbseg, hogy a munkabereket 118.5 %-kal , a nyugdijakat 2.8 %-kal emelik, mert a ket szam kozott 42,321 a szorzo, vagyis a minimalbereket 42.321-szer nagyobb modon emelik - na, majd 2022-ben kell ujra megnezni ezt a grafikont! - mint a nyugdijat. Marpedig akkor a nyugdijak eseteben meg csak inflaciokovetesrol sem beszelhetunk, mert az sokkal nagyobb, mint 2.8 %, eves szinten, de annal sokkal tobb lesz mar most, januarban, foleg, hogy egy hordo nyersolaj ara 70 USD-re emelkedett, de lesz ez meg sokkal tobb is, sajnos.
Ti hulye fidesz-imadok, ti se tudtok szamolni, meg a putribol jott fonokotok se... Es ugyis ez lesz a veszte, mert Brusszel fele is machinalt koltsegveteseket mutatott be most mar evek ota,. Igazabol senki se tudja, hogy mennyi az allamadossag, mert az Eximbank hitelkihelyezeseit hol beleszamolja, hol meg nem a GDP-be.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
volvós
30 %...2022-re ??? Ja, akkor lesz a választás, tehát előre mossák az agyakat !
Eladott Ország
@ómió: ma, 09:14; Tájékoztatlak, hogy 2010-tól a bűnöző, debil, despota és politikai prostituált csúti cigány és fidesz nevű bandája/szektája van hatalmon, akinek Európában már le se szarják a pofáját, illetve szarnak sem nézik, csak egy hiteltelen rohadt trógernek!
ómió
@Eladott Ország:Tájékoztatlak, hogy a "bűnöző, debil, despota és politikai prostituált" szarkupac bolsevik bandád - hál' Isten - 2010. óta már nincs kormányon, tehát nincsen, aki a gatyánkat is ellopja! Amúgy meg a jelenlegi miniszterelnök 2019-ben a világ meg Európa összes jelentős vezetőjével találkozott ( ennyire "leszarják"), ha belekékülsz az erőlködésbe a mocskos bolsevik hazudozásodtól, akkor is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.