Olcsóbban lehet hozzájutni egy 10 éves kamatfixálású lakáshitelhez, mint egy évvel korábban az 5 éves kamatperiódusúhoz.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Lókaka lesz itt, nem házikó, pedig például a nyugdíjasok – ők is családtagok, tisztelt kormány – igazán megérdemelnének már egy kis idillt. Helyette még azt a pénzt sem kapják meg, ami járna, jogos lenne nekik. Már mindenki lehagy bennünket, már mi vagyunk Európában a szegény rokon. Ennek a kormánynak csak a pofája nagy, a tehetsége mini – és még lopnak is. Ez így együtt már sokk! Tessék feltámasztani az alapjövedelem tervezetét a szakembereknek! Például azért, hogy ne kelljen millióknak a szomszédba átmenni két szelet kenyérért. Mert előbb-utóbb ott sem lesz, sőt szomszéd sem lesz.Önök tudják, hogy miért négy testőr szerepel A három testőr című műben? Egyszerű. A művészetben éppúgy, mint az életben, mindig jó, ha hármat ígérnek, és négyet adnak: a kellemes meglepetés tetszik mindenkinek. Micsoda különbség! Igaz, Dumas nem is magyar fideszes politikus volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.