Az Orbán-családhoz és Mészároshoz köthető birtok műemléképületek állnak, és nagyszabású beruházás zajlik.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Két hét leforgása alatt Tiborcz István és saját lábon álló családja 216 millió forintért vett 193 hektár földet, de Mészáros Lőrinc rokonának, Mészáros Jánosnak is jutott 77 hektár 48 millióért. Amúgy a Mészáros família rácuppant az alcsútdobozi földekre is: a rokonsággal együtt több mint egymilliárdot tettek le a falu környékének, többek között az Orbán Győző tulajdonát képező Hatvanpuszta majorság körüli földek felvásárlásáért. A helyi gazdák helyzetbe hozásának hazudott állami földárveréseken áron alul jutnak újabb és újabb hektárokhoz Orbán családtagjai, barátai, ismerősei. Nyílt verseny, nyílt pályázat nélkül, rájuk méretezett közbeszerzések révén tömik a zsebükbe az európai és hazai adófizetői pénzeket ugyanazok. Annyit, hogy belerokkannak. De ha ők nem is, az ország biztosan. A kormánynak csúfolt, maffiatempóban ügyködő érdekszövetség minden egyes húzása egyre távolabb sodorja Magyarországot bárminemű előrelépéstől, felminősítéstől, látványos és érezhető gyarapodástól. A gránitba vésett, marhabőrbe kötött alaptákolmány tudora szerint nyugi van, ne legyünk hipokriták: az csak teljesen normális, hogy az erőforrásokat a klientúrának kell juttatni. Nyugi van, végre igaz hazafiak kezébe kerül Mária országa, nem gonosz paraziták művelik a turulszaros anyaföldet.
RonaGyuri
@Eladott Ország: királyi vadész terület! =))
namihami
A Hadházy a hibás. Komolyan hitte/hihette, hogy egy, az állam/Család felügyelete alatt álló cseléd érdemi (ÉRDEMI) választ fog neki adni? Hogy bármilyen, a törvényekkel, előírásokkal ellentétes építkezésről, átalakításról mer majd nyilatkozni? A Karmelita kolostor világörökség, tehát ennél sokkal inkább szemelőtti épület, mégis lesz@rták az előírásokat. Akkor egy, nem világszinten álló épület kacsalábazása ennek -ENNEK- a családnak nem lehet akadály.
Egy ilyen kis helyi fittyf@sz pedig nem fogja önként hurokba dugni a fejét. Ahhoz egy parlamenti képviselő, a királyhoz képest, nagyon kis ember.
Nessy
Skót apa levele fiához: Azt a levelet, amiben pénz kértél nem kaptam meg! Ők sem "kaptákmeg" Hadházy kérdéseit!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.