A mérések többségét a „kormányzati kommunikációs stratégia megalapozására” hivatkozva rendelték meg.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@RonaGyuri: Már a címe is érdekes

a hvg.hu-nak van véleménye csak ….

A főoldalon még „Fideszes túlárazás és hasztalan kiadások: így áll össze a klímaharc 50 ezer milliárdos számlája”, és a cikkben is, de a kiemelés után már csak „Túlárazás és hasztalan kiadások: így áll össze a klímaharc 50 ezer milliárdos számlája”!
Ettől persze a cikk még érdekes. Azzal foglalkozik, hogy honnan is vette Őfenesége azt a bizonyos „Magyarország karbonsemlegessé válásának költsége 2050-ig 50 ezer milliárd forintba kerülne. ” blődlit.
A megoldás, hogy a szakértők szerint ennyivel fogják – bocs most ennyivel tervezik, de még kellhetnek újabb pénzek – túlárazni a kapcsolódó beruházásokat.
Nos ha hagyjuk, hogy ők maradjanak, akkor biztosak lehetünk benne – ahogy én szoktam ezt a dolgoz nevetni – ennyit lesz pofájuk ezen a címen eltapsolni! =))
Nessy
@RonaGyuri: Álcázd szex hirdetésnek! :-))
Eladott Ország
Nem történt más, mint hogy meglopták az adófizetőket, mint ahogy azt tették a Tiborcz-Elios-ügy kapcsán is. Akkor 13 milliárd forintot fizettek ki a magyar adófizetők, miközben Tiborcz egyre csak gazdagodik. Első elcsalt milliárdjaiból megalapozta ingatlanüzletét, ma pedig már sorban vásárolja fel az ország legértékesebb épületeit. Ehhez sincs semmi közünk, mint ahogy az kiderült a főügyészség „nyomozásából” is, hiszen bűncselekmény hiányában egyszerűen ejtették az ügyet. Mert ma Magyarországon nem számít bűncselekménynek az, ha a magyar adófizetőket 13, vagy akár 30 milliárd forinttal is meglopja egy kormányközeli szereplő. Az kérem szépen csak üzleti tevékenység, amihez a magyar állampolgároknak – akik egyébként a számlát fizetik – az égvilágon semmi közük nincs. Ha pedig valaki kérdőre vonja ezeket a felkapaszkodott senkiháziakat, akkor a kormánymédia rögtön a segítségükre rohan, hogy irigységgel vádolja meg az elégedetleneket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.