Fenyegetik B. Lászlót, VV Fanni feltételezett gyilkosát. A súlyos megfélemlítések mögött – mint kiderült – a volt valóságshow-szereplő egy közeli barátja állt.

Novozánszki Fanni-féle gyilkossági ügyben megvádolt B. László tárgyalása a múlt héten kezdődött meg. Az órákon keresztül zajló tárgyalás során fény derült többek között arra is, hogy az egykori kajakos súlyos fenyegetéseket kap a közösségi médián keresztül. Virtuális platformjait ugyanis a házi őrizetbe helyezése után újra aktiválta, ahol barátai és családja támogató szavai mellett bőven olvashatunk támadó hozzászólásokat is. Sokan úgy vélik, az évtized legrejtélyesebb gyilkosságának egyetlen vádlottja lehet a tényleges gyilkos.

A Bors munkatársai dr. Brodmann Pétert kérdezték a fenyegető üzenetekkel kapcsolatban, amelyek között volt egy, ami fölött nem tudtak szemet hunyni. A vádlott egykori védője idézett is a szövegből:

Igazi féreg vagy, a börtönben fogsz megrohadni. Teszek róla, hogy ismerkedj az ottani kemény fiúkkal, akik már nagyon várnak!

A rejtélyes levélíró nem érte be ennyivel, László családját is elkezdte nyomdafestéket nem tűrő üzenetekkel bombázni, amelyekben mind valami ilyesmi állt:

Rohadjatok meg, hogy gyilkost neveltetek!

Bár a levélíró ügyelt arra, hogy ne derüljön fénya személyazonosságára, kiléte viszonylag hamar ismertté vált: Fanni egyik közeli barátjáról van szó.

Címlapkép: Instagram/borsonline

(borsonline.hu)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

fahrenheit451
Ez most akkor a valóság, vagy csak egy álom?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.