Civilként gyakran felötlik bennem, hogy mi-mindenre gyűjtünk különböző szervezetek keretein belül. (igyekszem visszafogottan fogalmazni - lehet nem fog menni. Ugye gyűjtünk nyáron és télen…. Gyűjtünk ősszel és tavasszal… Gyűjtünk karácsonykor, húsvétkor, anyák napján, nőnapon, pedagógusnapon, iskolakezdésre, és iskolai szünetre…

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
A közlóvé sem vész el, csak átalakul túlárazásból, TAO lóvéként, amiben túrkálnak azok, akik KÉPTELENEK A KÍSÉRTÉSNEK ellenálni, mint pl.
.
-- a karakterbuzerálással a demokratikusan megválasztott, majd a hadicsellel leváltott felcsúti független polgármester helyébe az IQ huszár került, aki már bekerült a világ leggazdagabbjai közé
.
---- Gratuláljunk magunknak: „Mészáros Lőrinc” lett a világ 2057. leggazdagabb embere
.
444.hu/2019/03/05/gratulaljunk-magunknak-meszaros-lorinc-lett-a-vilag-2057-leggazdagabb-embere
.
www.google.com/search?q=m%C3%A9sz%C3%A1ros+l%C5%91rinc+a+vil%C3%A1g+leggazdagabbjai+k%C3%B6z%C3%B6tt&oq=m%C3%A9sz%C3%A1ros&aqs=chrome.1.69i57j69i59j35i39j0l5.10820j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Ez a zsibizés összeegyeztethető a fasza gyerekek környezetében a közszolgálattal!
.
Itt van a dakotaló elásva!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Málna
Ritka ostoba kérdés és cikk. Kár volt közhírré tenni.
karma1
@Málna: Ilyen oltari egyszeruek vagytok. Agysejt semmi, es me'g csak minimalis szovegertes se...:o(((( A cikk nagyon is jol leirja, hogy az emberek miert fizessenek 57 fele adot, ha egyszer megis nekik kell gyujteni a masik szerencsetlennek egy tal levesre valot?
Csizmás Kond
...minden gyűjtő elsősorban magának gyűjt és csak azt adja másnak ami neki már nem kell. Úgy is lehet mondani hogy ez is egy megélhetési forma.
Van a közelemben egy segélyszervezet, most nem írom meg a nevét, azok is gyűjtenek, mindent, és segítenek is aki igénybe veszi, persze azt is meg kell fizetni. pl ételt visznek idős embereknek, esetenként bevásárolnak vagy orvoshoz viszik, de azt a rászoruló megfizeti. A begyüjtött dolgokat, mint pl bicikli, eladják és a befolyt összegekből megkapják a bérüket és üzemeltetik a szolgáltatásaikat...szóval egy önkezdeményezésen alapuló munkahelyteremtés.
Nem az a baj hogy léteznek, mert tényleg van akinek jól jön a munkájuk, csak nem úgy kell feltüntetniük magukat mint valami önfeláldozó csoport...és főleg nem azért teszik mert azzal csak a más érdekeit nézik.
Málna
@karma1: Pontosan értettem a cikket. Te nem értettél engem. Most akkor kinek van szövegértési problémája?
görbetükör
Jogos kérdés. Nem is lesz rá válasz a honatyáktól!
Nyírfa
Adni, adományozni nagyon jóleső, szívet melengető, hiszen megélem az együttérzést, a szolidaritást.
De ezzel visszaélni gyalázat, és a magára valamit is adó társadalom nem tűri el, hogy ezt a saját kormánya kövesse el.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.