Orbán szerint csak azért nem léptek ki, mert a spanyolok, olaszok és franciák kiálltak Magyarország mellett.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
,,Ha a szövetségesek elárulnak minket, ott nincs keresnivalónk."
Ez fordítva ül a lovon, a Shikari féle félkegyelműek meg elalélnak.
@Shikari a buta hazaáruló: Igazad van. Az ex-komcsi, ex-liberális internacionálé alelnök megint nem fér a kihízott bőrébe.
Ne is tolerálják :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@kereső: bocs de valami mellément, ha Le Pen-re céloztál!
kereső
@RonaGyuri: Igen rá céloztam, hiszen igy akar egy új pólust összehozni- olasz liga, Le Pen , lengyelek + még akik hozzájuk csapódnak (gondolom a holland,belga szélsőségesek).RTudom,hogy most nem egy csapatban vannak mindezek- de orbán, ha a fene fenét eszik is, kiskakas akar lenni valamelyik szemétdomb tetején- csakhogy nagyságát tudja hangoztatni. Már csak az kéne- hogy csináljanak egy törvénymódositást, hogy az Európa Tanácsban szűnjön meg a vétózási lehetősége. Mert ismerve- mindent meg fog torpedózni.
RonaGyuri
@kereső: hogy ez a szerencsétlen retardált barom mit képzeleg az egy dolog, de Marine asszonyt jól ismerem; a legkevésbé sem nyilas és igen határozottan nem Barbie, s egy ilyen kis köcsög egyszer sem tudna beszólni neki, nemhogy éveken keresztül. S ami fontos, hogy ő/ők nem az ECR-ben van(ak), hanem a Identity and Democracy Group-ban
kokopelli
...igaza van a Zorbánnak,mert a spanyolok,olaszok és a franciák akár szóról-szóra értik,hogy mit akar,
amikor maga sem tudja !Talán az olaszok a régi "commedia dell'arte " ismerete miatt nem lepődnek meg!
A Zorbánnak akár a külföldi szélsőjobb sem genant! (;-()
kereső
@RonaGyuri: Elhiszem, hogy jól ismered- a "nyilas barbie"-t nem én találtam ki, hanem Franciaországban élők illetik ezzel a jelzővel. Valószinűleg emlékeztet a megnyilvánulása /ai ezekre az időkre.
RonaGyuri
@kereső: hát tudod nekem népes család, barát és kolléga társaságom él abban az országban a médiát inc. nagy lapok - na jó a szélső baloldali (a é"Humanité már neken nem) és az extrém jobbakat nem - figyelemmel kísérem, sohasem hallottam vagy olvastam erre utalást.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.