Az Index által közölt, a hvg.hu számára is megerősített információ szerint tíz éven belül nyithat meg a múzeum a megyeszékhelyen, a budapesti Ludovika épületéből azonban már az év végén menniük kell. Az intézmény dolgozói kiborultak, az új helyre szinte senki nem menne át.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Nem lett volna egyszerübb a janicsárképző egyetemet odaköltöztetni?
Sokkal könnyebben mozgatható, mint ez a Múzeum!
És év végén "átmenetileg"hova költöznének? Járt abban a múzeumban az az agyhalott aki ezt eldöntötte?? Ja, az már kultúra, tudomány. az ellen meg védőoltást kapott pártunk és kormányunk minden tagja!
namihami
Sajnos ennek a múzeumnak még Budapesten se sok látogatója volt. Ha ezt most száműzik Kósafalvára, ahol (gyakorlatikag) még évekig vakaróznak a megnyitásával, akkor csak véletlenül fogja valaki rányitni az ajtót. És máris meglesz az indok, hogy miért kell bezárni. De addigra a haverok felvették a beruházással kapcsolható pénzeket. Soron következhet a többi múzeum és kiállítóterem is.
vitriol
orbán nem nyugszik, amíg mindent tönkre nem tesz!
silber13
Miért nem nevezik meg, a Ludovik új gazdáját! orbánék csürhéje tényleg rombolni, pusztítíni tud.És biztosan ki akarják csinálni Budapestet.Szét fogják lopni a múeumi tárgakat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.