Tímea retteg az apjától amiatt, amit gyermek- és kamaszkorában tett vele. Az ügy azóta elévült, ám úgy hozta a sors, hogy az asszony most megint egy lakásban kénytelen élni azzal az emberrel, aki tönkretette az életét. Mint kiderült, a környezetében szinte mindenki tudott a borzalmas bűncselekmény-sorozatról, de senki nem tett semmit. Egyszer próbálta meg, hogy szájjal elégítsem ki, de elhánytam magam, amikor megpróbáltam, ezért többet ezzel nem próbálkozott. Nekem is csinálta szájjal is, meg kézzel is, sohasem élveztem, rossz volt, de nem mertem ellenkezni. Azt mondta, ha bárkinek szólok, kinyír engem. Minden hétvégén ez volt a program, csak mutatta, hogy menjek be vele a szobába, de én már akkor rosszul voltam, mivel tudtam, hogy mi fog történni. Lefeküdtem vele minden hétvégén. Ha úgy tetszik, nem erőszakolt meg, de nem volt más választásom, szót fogadtam neki.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
@Nyírfa: Gondolom szükségből vannak ott, de már az anyját sem kellett volna ápolni a betegsége idején, hiszen az sem érdemelt volna különb életet. Egy féreg volt az is mint ez az apának nem nevezhető hulladék.
namihami
Ez egy állat (bocs állatok, nem rátok gondolok), de én az ""anyát"" végképp nem értem.
Szerintem egy igazi anya, ha ilyen előfordul a családjában, akkor (ha nem bír vele), akkor akár álmában, de kinyírja az ilyen ""férjet"". És én előre, látatlanban felmenteném.
Ez nem anya, csak az anyja neve rovatba véletlenül ezt írták be. Véleményem szerint ilyen helyzetben az anyának kellene oroszlánként harcolni a lányáért. És, amiről már hallhattunk, sokszor éppen az ilyen ""édesanya"" is hajlandó beáldozni a lányát, nehogy a ""férfi"" elhagyja őt.
vacsi
Miért kell egy házban élnie az apjával?!
Nyírfa
@1magyar: Igen,állítólag anyagi szükségből, mégis, rossz érzésem van , mintha nem is akarnának kitörni ebből az állapotból.
Pedig, ha nem mennek el, a gyerekek fogják meginni ennek a történetnek a levét.
Jó lenne tudni, ki az apuka, mivel foglalkozik, dolgozik-e egyáltalán. Valami nem stimmel.
Nyírfa
@vacsi: Arra hivatkozik a hölgy, hogy drága az albérlet. Tény, hogy adott a szülői ház, de milyen áron?!
vacsi
@Nyírfa: Ennek a nőnek zavaros a gondolkodása! Egyébként, szerintem is minden ilyen esetben az anya a hibás! Senki ne mondja nekem, hogy nem tudott róla!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.