A szakszervezet szerint leszalámizhatják a területet, még kisebb mozgásteret hagyva az önkormányzatoknak. Az a 2019-es helyhatósági választások előtt már felmerült, hogy a kormány elvenné az ökormányzatoktól az óvodákat, de később elült az ügy. A Narancs.hu viszont úgy értesült, hogy a kabinet tovább sem tett le erről a tervéről.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Helyeslem. Minden magyar gyereknek egyenlő ellátása,joga legyen. De sok egyéb másban is az a jó, ha minden magyar egyforma jogok és kötelességek vonatkoznak az országban.
Ha adózni egyformán kell akkor kiváltságok se legyenek egyes önkormányzatoknál embereknek.
solidedge
Az önkormányzat jobb üzemeltető mint az állam ez az iskoláknál is kiderült. Nagy bürokrácia, káosz várható mint mindenhol ahová az állam beteszi a lábát. K4ezd semmi sem működni.
namihami
Ha majd a téeszesítés kerül sorra, akkor az orbáni és egyéb fideszes földek is bekerülnek a közösbe. Viszik a terepjárókat, helikoptereket, magánrepülőket is?
Csak érdekelne a dolog, egyébiránt semmi lényeges. Az én földjeimet nyugodtan...és előre aláírom a belépést a helyi téeszbe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.