Egy év letöltendő börtönbüntetéssel sújtotta első fokon a Szegedi Járásbíróság csütörtökön azt a négy férfit, aki kedden hajnalban egy nagyobb csoport tagjaként Röszkénél, a közúti határátkelőhely kerítésén át, illegálisan jutott be Magyarország területére.

A bíróság tömegzavargás résztvevőjeként elkövetett határzár tiltott átlépésének bűntettében mondta ki bűnösnek a két szír és két palesztin férfit. A vádlottakat négy évre kiutasították Magyarország területéről.

A közelben elfogtak egy magát algériai állampolgárnak valló férfi is, aki négy társával a tömegtől függetlenül a kerítésre egy pallót helyezve mászott át magyar területre, őt határzár tiltott átlépésének bűntettében mondták ki bűnösnek, tíz hónap börtönbüntetést kapott két évre felfüggesztve, négy év kiutasítás mellett.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
Az szép!Akik itthon milliárdokat lopnak meg kapnak 2.5 évet feltételesen 1.5 év múlva már otthon pihennek!Jah és több évig tárgyalják az ügyüket! Oké tiltsák ki őket nem hiányzik a reptéri kóbor kutyának sem az ilyen ember de azért börtönre ítélik pár nap alatt azért az durva!
kereső
@rokker33: Aztán meg fizethetjük nekik is a milliókat a zsúfolt börtön körülmények miatt.Még meg is éri nekik.
jesz
ez csak a publikus rész...aztán arról nem fogunk tudni, hogy ezek a szarháziak imaszőnyeget követelnek pontos égtájolás szerint, napi ötszöri imához, aztán sírbaviszik a szakácsokat, mert nem fogadnak el tisztátalan ételt, mindent visszadobnak, amiről úgy vélik, hogy nem a hitük szerint készült..

Otthon a szart is megették a kecske alól, de itt végre úri dolguk lesz...

Szétröhögik magukat a hülye európaiakon...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.