A rendőrök néhány órán belül azonosították a sályi emberölés feltételezett elkövetőjét.

Itt vannak a sályi gyilkosság helyszínén készült fotók: azonosították a feltételezett elkövetőt

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettessel szemben.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2020. január 30-án a délelőtti órákat megelőzően, sályi otthonában ismeretlen elkövető olyan súlyosan bántalmazta az ott élő 61 éves nőt, hogy az asszony belehalt sérüléseibe.

A bevezetett intézkedések eredményeként a rendőrök a bejelentést követő pár órán belül azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, egy 21 éves helyi férfit, akit jelenleg is keresnek.

Az ismeretlen helyen tartózkodó férfi felkutatása kapcsán a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság elfogatóparancsot bocsátott ki, egyben lakossági felhívást tett közzé.

Itt vannak a sályi gyilkosság helyszínén készült fotók: azonosították a feltételezett elkövetőt

A bűncselekménnyel kapcsolatos eljárási cselekményeket a rendőrség jelenleg is végzi az elkövető mielőbbi elfogása érdekében.

(police.hu)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Bravó!!! Magyarország jól teljesít!!!??? Ebben a hónapban már elég sok embert ért különböző erőszak miatti haláleset!!!
De a röszkei határvédőket kitüntetik!!! Vajon itt kit fog pintét úr kitüntetni???
Cicamama55
@Jozefina: Elképesztő, hogy mennyi gyilkosság történik az országban! Bizony ideje lenne lépni, s valami hatékonyat kitalálni ennek megfékezésére! Kutyás rendőröket a városokban, lovas rendőröket pedig a tanyavilágban...
advocat
@Cicamama55: Annyi ló és annyi rendőr nincs! Ez persze nem örömhír.
Cicamama55
@advocat: Ló van rengeteg, mifelénk biztosan...Megfelelő képzéssel a lovagolni tudó fiataloknak munkahelyet tudnának teremteni, akik a közbiztonság fenntartását elvállalnák.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.