A 1,5 kilométeres útszakaszt 15 perc alatt tudták megtenni.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Mi ebből a tanulság? Ha már mindenáron rosszul akarsz lenni és haldokolni, akkor azt egy stadionban tedd. Annak az infrastruktúrája kiépített. Nem sáros dűlőutakon kell megközelíteni. Az azokhoz vezető utakra jut az önkormányzatoknak és azokon keresztül a kormánynak a pénzéből.
Tudni kell, hogy hol szabad haldokolni. És mi a kiadandó pénz fontossági sorrendje...
Csizmás Kond
Mindig minden attól függ hogy mit akarunk kiemelni, még itt is azon próbálkoznak, hogy az ember halálát rákenjék valamire...az útra esetleg az útkarbantartóra, a polgira, a kormányra vagy akár a zunióra. Soha senkinek nem jut eszében hogy a halál mint természetes dolog csak kihasználja az egészségtelen szervezetet, tehát ha az illető számításba veszi az egészségi állapotát és aszerint intézkedik akkor nem a mezőre megy hanem az orvoshoz.
colibri
Isten tudja hanyadik elhanyagolt terület, amit nagyon rendbe kellene tenni ennek a gazdálkodását túl nagyra tartó kormánynak! Annyi temérdek pénzt költenek felesleges dolgokra - itthon és határon kívül, akár vadidegenben is - és közben meghalnak emberek, mert a rossz utak miatt nem ér ki időben a mentő. Ilyenek után van pofája orbánnak kiállni a "nekünk Magyarország az első" tábla mögé, hogy felolvassa az aljas uszító hazugságait, miközben az alapvető feladatokat nem képesek megoldani!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.