Élőben közvetítjük a Magyar Helsinki Bizottság beszélgetését, ahol a hazai börtönviszonyokról és a kártalanítások rendszeréről beszélgetnek.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
Vannak parkettás, egyágyas szobák is, már majdnem szállodai színt. Lehet, hogy ezt csak saját maguknak építtették.
advocat
Több börtönben jártasm. Nem elítéltként. Szociológusként. Hát??? Lenne még mit javítani. Aki járt a régi veszprémi börtönben, tudna mesélni. Valamikor várbörtön volt, és olyan is maradt. Persz változhatott, mert márpár éve nem járok ilyen helyekre. Gyakran.
tudode
Nem nudli őfélesége!
.
Mit kepeszkedett, hogy a Liberális Internacionálé befogadja, sőt azt is kicigánykodta, hogy alelnöke lehessen. Aztán gondolt egyet, a hozzá méltó bunkó módon átstartolt a konzervatív Néppártba. Addig keresi a helyét, ami kiérdemli méltó büntijét miután leáldozik a hulló csillaga!!!
.
Lássuk csak:
.
"""" A Liberális Internacionálé egykori alelnöke belerúgott még egyet a liberalizmusba
.
vastagbor.atlatszo.hu/2014/07/27/liberalis-internacianale/
.
(...) """ 2000. július 7.
Otto Lambsdorff, az Európai Liberális és Radikális Demokraták (ELRD) szövetségének elnöke csak a magyar sajtóban közölt hírekből értesült arról, hogy a Fidesz-Magyar Polgári Párt átlépését fontolgatja a Liberális Internacionáléból a konzervatív erőket tömörítő Európai Néppártba, jóllehet hónapokkal ezelőtt szerinte már történtek “bizonyos célzások” arra, hogy a Fidesz vezetősége ilyen lépést mérlegel.
“Megértem a párt belpolitikai törekvéseit, amelyekről nemrég hosszú beszélgetést folytattam Orbán Viktorral berlini villámlátogatása alkalmával. A dolog rendben is van, csak azt nem értem, miért kell ehhez átlépni a Liberális Internacionáléból az Európai Néppártba”.
“Nem kérdés, hogy nemzetközi vitára lehet számítani, különösen annak fényében, hogy Orbán Viktor, az LI alelnöke a szervezet legutóbbi brüsszeli közgyűlésén ízig-vérig liberális beszédet mondott, amely általános tetszést aratott. Sokan fölteszik majd a kérdést: vajon mi változott meg?” – mondta Lambsdorff.""" (...)
.
Ilyen az, mikor valakinek nincs rend, tisztesség vállon felül!
tudode
@tudode: .
Nem ide szántam. Őfélesége gondnokság alá helyezéséhez!!!
CsipkeRózsa
@tudode: Itt is jól jött, mert aki idelátogatott, el tudta olvasni.
tudode
Követhetetlen ez a nemzety vezető celeb!
.
De azért, miatt barátkoznia kell a gondolattal, ill. gondoskodnia, míg teheti VIP rácsos ajtóval, ablakkal, ha van/lesz igazság!
.
Bármilyen környezetben képes, még ájtatós manót is eljátszani:
.
www.youtube.com/watch?v=3_8Hgf1NL6c&t=740s
.
A püspöknek igaza volt azzal, hogy HUNCUT AZ EMBER AMÍG MELEG, vagy mozog!
human
Néhány kép a kecskeméti luxusbörtönből, ahova a fideszes politikusok is kerülnek. Ők biztos elbuknának egy pert, ha a körülményekre hivatkozva perelnének:
vastagbor.blog.hu/2011/04/04/a_kecskemeti_szanatorium

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.