A magyar iparvállalatok technológiai és energiahatékonysági fejlesztéseit támogató Irinyi Terv 2,5 milliárd forintos keretösszeggel folytatódik - jelentette be az Innovációs és Technológiai Minisztérium gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára az MTI beszámolója szerint.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Az arrogáns pártkatonák nem csak a kormányhivatalokban tobzódnak

az Innovációs és Technológiai Minisztérium gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára az MTI –nek mesélt

A derék államtitkár győzelmi jelentésében azzal dicsekedett, hogy „A magyar iparvállalatok technológiai és energiahatékonysági fejlesztéseit támogató Irinyi Terv 2,5 milliárd forintos keretösszeggel folytatódik”!
Mondjuk arról nem értekezett, hogy az Irinyi Terv már döglött, a hátralévő időben sem tudja a töredékét sem hozni, de a saját számaival is vannak gondok, lévén a legjobb (ebből a szempontból, mert hatásában ettől rosszabb) esetben is egy tucat nyertes lehet és a számok alapján legfeljebb 8 milliárdnyi eredményt hozhat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.