A magyar adófizetők pénzéből nem kevesebb mint 24 millió forintot fordítanak arra – egy kanadai alapítványon keresztül –, hogy az Edda három koncertet is adjon az Egyesült Államokban. Az „összetartozás éve” jegyében a magyarságtudat erősítése a cél. A Bethlen Gábor Alap elkülönített állami pénzalap, amelynek célja a Magyar Kormány nemzetpolitikai stratégiájához kapcsolódó célok megvalósulásának elősegítése. Kiemelt feladata a külhoni magyarság szülőföldjén történő egyéni és közösségi boldogulásának, anyagi, szellemi gyarapodásának elősegítése és kultúrájának megőrzése érdekében támogatások nyújtása. Pataky Attila és bandája március 28-án a floridai Daytona Beachen, április negyedikén Los Angelesben, másnap pedig San Franciscóban fog fellépni. A zenekar a jelek szerint alaposan ki van stafírozva: Kásler Miklós miniszter 8 millió forint ad az Edda március 7-i Papp László Sportarénai koncertjére.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Patakyufoattila + a szellemi gyarapodáááás???... én inkább szellemileg leépültnek mondanám azt a marhát aki a köz pénzét erre a baromságra költi, a sokkal fontosabb és értelmesebb dolgok helyett.
namihami
""Minden sarkon álltam már..."" És az is egy szakma.
Hát igen, Attila. Bizony, van aki eladja magát az állami ""fehérjeforráson"" történő cumizásért. Az a tied, amit a Viktor ad.
CsipkeRózsa
@namihami: Az a baj, hogy van, aki megveszi az eladó portékáját, holott fontosabb helyekre kellene az a pénzt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.