A Magyar Hanghoz került tervezet szerint 10 ezer leendő választó mehetne ingyenes keresztény-nemzeti-tudatformáló táborokba.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Átnevelőtábor, más néven? Mikor jut el hazánk nagyjainak tudatáig, hogy lehet reggeltől estig mesélni a népnemzetikeresztényhetero stb. identitástudatról, ha maga körül ennek az ellenkezőjét tapasztalja!
Ha naponta szembesül a politikusok, vezetők, hazugságaival, kirekesztő, gyűlöletet szító beszédeivel,lopásaival. Ha azt látja, hogy az időseket semmibe veszik, ő sem igazán fog nekik segíteni.
Megfogja tanulni, hogy mindenhol azt mondja, amit ott és akkor hallani akarnak a résztvevők. Hiszen a napi hírekben ezzel szembesül.
Ami a legrosszabb forgatókönyv, ha azt tanulja meg, hogy a tények és a kormánypropaganda közül csak a propagandának higgyen!
kissé felnőttem
agitálás, a vége meg kinyillik a szemük, átlátnak a szitán ennyi.70 felett látom a mostani 16-25 körüliek 70 % nagy ivben tesz a politikára.táborba attóll vagy elmegy vagy nem megy persze ki fizeti a révészt?
kn tudatformáló hangzatos mint a nemzeti dohánybolt nem a 13 havi nyugdijra kéne kötteni viktor

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.