A brutális közpénzekkel teletömött akadémiák még a klubcsapatokba is elvétve tudnak kinevelni játékost, nemhogy a válogatottba. Az, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség a hivatalos Twitter-oldalán közölte, hogy "Marco Rossi és szakmai stábja minden olyan játékost monitoroz, aki a szabályok szerint játszhat nemzeti együttesünkben. Ha bármelyikük a magyar válogatottban szeretne játszani és annak hasznos tagja tud lenni, akkor arról az MLSZ tájékoztatni fogja a közvéleményt,"felért egy beismerő vallomással. Ezzel gyakorlatilag kijelentették, hogy Orbán közpénzekkel telepumpált akadémiái hosszú évek óta nem képesek olyan labdarúgókat kitermelni, akik klubcsapatuk, majd a válogatott alapemberei lehetnének. Maradt tehát a honosítás, ez pedig egy futballnemzet esetében, amely ráadásul elképesztő összegeket öl a labdarúgásba, több mint tragikus. Willi Orban, a Németországban született német állampolgár volt az első fecske (édesanyja lengyel, édesapja magyar) legalábbis abban az értelemben, hogy ő...

Forrás: zsurpubi.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Nem történik egyéb, mint a SZOMSZÉD törvényesíti az idegenlégióSOKAT!!!
.
Lássuk csak:
.
---- A szomszéd leugrott meccset nézni Felcsúton
.
444.hu/2018/03/03/a-szomszed-leugrott-meccset-nezni-felcsuton
.
---- 10 légiós játszott a Puskás Akadémiában, de ez és Orbán Viktor sem volt elég a Debrecen ellen
.
444.hu/2018/03/03/10-legios-jatszott-a-puskas-akademiaban-de-ez-es-orban-viktor-sem-volt-eleg-a-debrecen-ellen
.
Csak egy tollvonás az EGYEDURALKODÓNAK a százmilliárdok is, de a határkeríténél, amelyet elsőként őkelme littyentett a határra, még a menekült gyermeknek sincs kegyelem!
kereső
Na ez a különbség a legnagyobb magyarok és orbán között. Amig azok Tudományos Akadémiát, múzeumokat, könyvtárat, hidat épitettek a saját vagyonukból, és adományozták az országnak, ez a rossz életű betonszarkofágokra (stadionok), és foci akadémiákra szórja el a pénzt. Fennne bánná, ha mindezt a saját vagyonából-pénzéből tenné. De nem abból- hanem az adófizetőkéből teszi. Hé orbán, az ország pénze nem a hobbidért van. Te elvetélt kocafocista, az ország lerablója, lebutitója- hazaáruló.
CsipkeRózsa
Jobb hangzású volna, kis pénz, nagy foci.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.