Szirtes Ági a Klubrádióban elmondta, hogyan bánt vele az érzelmi terrort alkalmazó rendező.

Megdöbbentő: Szirtes Ági szerint a zaklatással vádolt Gothár Péter okozta betegségét

A művészek világáról mindig hallani döbbenetes dolgokat, aki nem mozog a színészek között az is tudja, hogy a rengeteg szépség mellett, ez a hivatás sok lemondással és olykor nehéz pillanatokkal jár. És vannak ennél is súlyosabb történések. Szirtes Ági Kadarkai Endre szombati műsorában beszélt a Gothár Péter megalázó rendezése okozta szívritmuszavarairól.

"Lehet, hogy végül eredményre jutott, de engem nagyon, nagyon kikészített a módszerével. Hogy azt gondolta, hogyha egy embert megaláz, meg piszkál, meg kiabál vele, akkor annyira kifordul az ember az emberi mivoltából, hogy az arra készteti, hogy túllépjen a saját határain és jól játsszon."

- mondta a színésznő

Arra a kérdésre, hogy ilyenkor nem szólt-e a rendezőnek, Szirtes Ági azt mondta:

"Hát nem, mert az ember jól akar játszani, de vannak olyanok, akik visszapofáztak, igen"

Szirtes Ági bevallotta, hogy Gothár olyat is mondott neki, amivel kimondottan megalázta, de Kadarkai Endre kérdésére nem árulta el, mi volt az.

A műsorból az is kiderült: a Gothár-ügy kirobbanása után elégtételt érzett a színésznő, bár erről többet nem szeretett volna mondani Kadarkai Endrének.

Gothár Péter zaklatási botránya novemberben robbant ki. A Katona József Színház első körben csak annyit nyilatkozott, hogy „egy szerződéses munkatársa több esetben is erkölcsi határokat átlépő módon viselkedett a színház dolgozóival”. A történtek után Gothár  elnézést kért az ügy érintettjeitől, de a színház etikai vizsgálatát követően felbontották a rendezővel kötött szerződést. Gothár Pétert kicsivel később a Színház-és Filmművészeti Egyetemről is elbocsátották.

Forrás: Blikk

Kép: MTI/Szigetváry Zsolt

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vacsi
@szegfue: Más a szigorú tanár, és más az, aki megalázza az embert!
kerekkocka
honnan van ez a két sexrobot a hozzászólók között,?
Eriksson
Nem tudom, hogy ki van ezzel, de az emberek nagy részéről lepereg a bántó szándék. Minél jobban bántják, annál keményebb.
Lepényleső
Megdöbbentő,- eddig hallgatni ha tudott,most beszédre miért jutott? Netán jól esett neki,- ha már fekszik,
ő is belerúghatott?
jesz
ma láttam a művésznővel egy stúdióban készült felvételt, melyben a kérdező gothár felől tudakozódott..

Azokat a grimaszokat, kínlódó megszólalásokat borzalmas volt nézni..ilyen alacsony színvonalat egy elsőéves színésztanuló sem engedne meg magának...

Ezekután nem csodálkozom, hogy ordítozott vele a rendező.
Yoda69
Szivritmus zavar orokelheto is.
Mellesleg ha valakinek nem tettszik a főnök tovább lehet állni. Ez minden szakmában így van, nem csak a filmesben. Senki sem rabszolga - egyenlőre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.