Az alkotmánybíró, volt igazságügyi miniszter 73 éves volt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

grincss
Egy halálhír mindig szomorú, de azért nem kell feltétlenül, kötelezően könnyeket hullatni miatta, ugye?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
fahrenheit451
Ez meg, ki?
Durva sokan haltak meg, amikor B.I. meghalt.
A többiek nem fontosak, őket nem kell megemlíteni?

Nem személyválogató az isten.
Hogy én mennyire szeretem istent... Egyszerűen annyira jó, hogy nem lehet nem szeretni.
Én egyszer megpróbáltam nem szeretni Istent, de nem bírtam nem szeretni - fizikailag.
Egy állat vagyok, ezért nem bírtam fizikailag.

isten és én...
Ez egy hatalmas tévedés!
isten addig volt tévedhetetlen, amíg én meg nem születtem.
De megszülettem, és Isten azóta is tévedésben van.
kereső
Beirta magát a magyar "jog" történetébe:
"Balsai István országgyűlési képviselő törvényjavaslata a 2006-os tüntetések után rendőri tanúvallomások alapján elítéltek rehabilitációját szeretné elérni.

Az előterjesztő javaslatát azzal indokolja, hogy számos esetben „hamis illetve valótlan rendőrségi tanúvallomások alapján“ indult eljárás „rossz időben rossz helyen lévő áldozatok ellen“, és a bíróságok sok esetben „közhiteles bizonyító erőt tulajdonítottak“ a rendőrök által kiállított közokiratnak. A Javaslat célja az is, hogy „visszaadja az igazságszolgáltatás jogszerűségébe vetett társadalmi bizalmat“ és elégtételt nyújtson azoknak, akiknek csorbultak „emberi, polgári és politikai jogaik, illetve a tisztességes eljáráshoz való joguk.“

Emlékeztetünk arra, hogy a TASZ a 2006 őszén több ügyben látott el jogi képviseletet, és nem egyszer jeleztük a nyilvánosság felé is az eljárásokkal kapcsolatos aggályainkat. Akkor szerzett tapasztalataink ellenére elfogadhatatlannak és kirívóan alkotmányellenesnek tartjuk a benyújtott Javaslatot, amely szöges ellentétben áll a jogállamiság és a jogbiztonság követelményével, és elfogadása súlyosan sértené az igazságszolgáltatás függetlenségét. Elfogadhatatlannak tartjuk azt is, hogy politikai okokból azt sugallják, hogy minden olyan esetben, amikor a cselekmény elkövetését csak rendőr tanúk vallomása támasztotta alá, akkor a rendőr hamisan vádolta az eljárás alá vont személyt. A törvényjavaslat nem visszaadná, hanem aláásná a hivatali apparátusba és az igazságszolgáltatás tisztaságába vetett társadalmi bizalmat."
Ezen kivül semmi.
Eladott Ország
A 2010-es választás után már a fidesz színeiben az alkotmányügyi, igazságügyi és ügyrendi bizottság elnöke, valamint a 2006-os események kivizsgálásával foglalkozó miniszterelnöki megbízott lett, 2011-ben a fidesz jelölésére alkotmánybíróvá választotta a parlament. No komment. Ha tényleg van Isten és túlvilág, akkor nem nehéz kitalálni a jövőbeni tartózkodási helyét. Van egy kiselejtezett majdnem uniós biztosunk raktáron, és jön egy másik hasonló mindhalálig kinevezett Orbán nyájából. uploads.disquscdn.com/images/b844587eac06b807da09562c40b813fbd38cbc45852985cbb89dbd169eeff9b9.jpg
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/07/or-1.jpg
Sámannus
Nagy rész ez a mai krédó az ő lapításuk következménye is, amikor beállt a talárért bólogató keljfeljancsinak.
kolnidre
Nagyon remélem fogok még ilyen jó hírt olvasni a közeljövőben.Isten NE nyugosztalja.Áldott rossz ember volt.
grincss
Szabad az út a Szakasits-unoka előtt! :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.