Eddig négy iráni, egy brit, és két magyar állampolgár fertőződött meg hazánkban.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A pánikon innen, önmérsékleten túl! Azt onnan lehet tudni, hogy nincs pánik, hogy a közpénzcsilliárdokkal kitömött, mindig értékelhető és hasznos munkát végző Századvég megmérte. Ha jól sejtem, ezúttal sem ingyen és hazaszeretetből. Kiderült, hogy nincs általános pánik, a többség reálisan ítéli meg a koronavírus-helyzetet. Mert ahogy Mészáros Viktor (vagy Orbán Lőrinc, ahogy tetszik) is megmondta: a rend a szabadság alapja, nem a törvény, mert azt rendszerszerűen telibeszarják. Apropó a koronavírus széklet után is terjed. A jó régi KÖJÁL reflexek... amikor a pártbizottság döntötte el, hogy már beszélhetünk járványról vagy még mindig csak 'halmozott előfordulás'-nak kell becézni a fél országot ágyba döntő influenzát. Tiszta Csernobil-feeling!
Sámannus
Szegíny vírus azé van így lekezelve, mert nem tudja, hogy mielőtt megfertőzne valakit azt jeleznie kell a katasztrófa törzsnek, és a számláló bigottságnak is.
Így viszont a passzív helyzet kezelése ürügyén, mi csak számlálatlanul kikerüljük a statisztikai rendszert, magunk is büszkék lehetünk, hogy bátran rontunk fejjel a falnak szeretett hőbörgőink érdekében.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.