Mert itt van például a március idusán aktuális népvezéri fellépés. Pontosabban állami ünnepség, amelynek fénypontja Orbán haknija. A korábbi évek tapasztalata alapján nem kevés külhoni vendégszurkolóval. Miközben volt olyan portál, ahol ugyanazzal a lendülettel ajánlják az olvasó figyelmébe a március 15-i ünnepség lemondását, mint a beszámolót a 10+ ezres Edda-koncertről. S örömmel veszem azt is, ha valaki közzé teszi az önkéntes, mindenféle kacifántos előfeltételtől mentes, szűrésre való jelentkezés módját, helyét. Amolyan „bemegyek, szűrnek, igazolnak” módon. De pár napja még arról szóltak a hírek, hogy annak ellenére csak egy helyen végeznek ilyen vizsgálatot, hogy technikailag több labor is alkalmas lenne erre.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Abban van ráció, hogy ameddig nincs megfelelő számú. a vírus jelenlétére utaló antitest a vérben, addig nincs mit szűrni! Tehát lehet, hogy már két napja lappang benne a vírus, de még negatív lelet születne!
Nem ok nélkül vizsgálják naponta a kórházi gyanús eseteket.
GeoCravker
@Nessy: Ha ma megállapítom, hogy harmadik napja, második hete köhögök, és biztos szeretnék benne lenni, akkor hova tudok elmenni egy biztonsági szűrésre? Azért, hogy a cég is lenyugodjon?
Ja, sehova. Mert ugyan azt nem tudom, hogy a mellettem a buszon tüszentő járt-e Olaszországban, de ha én nem, akkor még pénzért sem végzik el a szűrést.
Ja, ha a tünetek kialakultak, akkor már megjelenik a vírus a garatváladékban, vérben, stb. Tehát kimutatható lenne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.