A súlyos beteg, idős férfi fia az Indexnek elmondta: őt már több mint egy héttel ezelőtt megvizsgálták koronavírus-gyanúval, bár a megfelelő tesztet valószínűleg nem csinálták meg. Csak nagyon későn kaptak észbe a kórházi dolgozók, akik közül sokan ráadásul maszkot sem viseltek.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Amilyen az eü . miniszter olyan az ellátás is a kórházban .Ezt a vén fitymabérencet el kell zavarni a picsába a tisztifőorvossal együtt mert ALKALMATLANOK A BEOSZTÁSUKRA!!!
nezelodo
Úgy tűnik, azt az eljárási rendet a polgároktól várják el, ami a kórház feladta lenne, de hogyan diagnosztizálja a beteg önmagát? A Kásler hierarchiában pedig a jelek szerint fejetlenség és eszközhiány uralkodik. Nem baj, de napi két sajtótájékoztatón pufogtatják mennyire felkészültek! Lassan azt kommunikálják, mint a papagáj, hogy "nem kell beszarni", miközben a macska vitte a szájában.
vacsi
@dr. prédikátor: Valóban, mindketten alkalmatlanok a betöltött posztra! De a László kórházban is óriási kupleráj lehet...
Azt meg már minősíteni sem tudom, hogy Müller Cecília, az országos tisztifőorvos nem tud választ adni egy olyan egyszerű kérdésre, hogy hogyan látták el az ország egyetlen fertőző kórházában (!) jelentkező beteget!
nezelodo
Én javasolnám az orvosbáró úrnak, hogy úgy járjanak el, ha valakinél a tünetek és a kapcsolatok alapján felmerül a fertőzöttség gyanúja, azonnal karantén, addig, míg ki nem derül, hogy nem fertőzött. E tekintetben konzultáljon a Mini elnökkel, vegye át az ellenzéki politikusoknál alkalmazott módszert, ahol ha meggyanúsítják visszaéléssel, nem küldözgetik, mint a betegeket, nem vizsgálják, hogy valóban bűnös-e, hanem a Sanya bá' azonnal viteti vezetőszáron. De vigyázat ne a fideszes elítélteknél alkalmazott módszer legyen, mint most, hogy még jogerősen "fertőzve" sem kell "karanténba", sittre vonulnia!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.