Aki teheti, hagyja el Olaszországot – szólított fel a római magyar nagykövetség. De hogyan?

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Előfordulhat az is, hogy az OPERATÍV STÁB rájött arra, hogy nincs olyan kütyü, amely kiszűrhetné akár a koronavírust is, mert
.
----- Hogyan segíthet a mesterséges intelligencia a koronavírus legyőzésében?
.
trendfm.hu/cimlap/hogyan-segithet-a-mesterseges-intelligencia-a-koronavirus-legyozeseben-13283
.
.
"""" „Lehet, hogy a kezelőorvos soha nem venné észre azokat az összefüggéseket, amelyek a mesterséges intelligencia segítségével nyilvánvalóvá válhatnak” – teszi hozzá a szakember. De megjelent olyan tanulmány is, amely szerint a Facebookra írt szövegek is információkat szolgáltathatnak a felhasználók egészségügyi állapotáról.
Dr. Streicker szerint a gépi intelligencia és az algoritmusok ereje az összes meglévő adatforrás integrációjában rejlik. Ez azért is fontos, mert a mostani kínai koronavírus esetében sem állnak rendelkezésre olyan validált modellek, melyekkel megállapítható lenne, hogy mely – emberek által felállított – előrejelzésnek kell valóban jelentőséget tulajdonítani. Az AI használatával azonban több – fizikai értelemben vett – rendellenesség alapján a földrajzi területek mellett az egyes egyének is specifikálhatók. """
.
Úgy tűnik, hogy a XXI. század már nem a kanPÓKRÓL szól!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.