Hát most tényleg elég volt! Most betelt a pohár! Most a velünk élő tisztességes cigányokon a sor legelébb. Most fogják magukat, az összes cigány értelmiségi, meg cigány szervezet, meg cigány önkormányzat, meg az összes nyomorgó de becsületes cigány, és azonnal adjon ki egy nyilatkozatot, melyben kijelentik: semmi közük a velük azonos etnikumból származó gyilkos és rabló és lincselő és tanárverő állatokhoz. Semmi közük azokhoz, akik felrúgták az együttélés és emberség minden parancsát. Jelentsék ki, hogy nincsen megélhetési bűnözés, de igenis van egyre brutálisabb cigánybűnözés, és ők ezt nem hajlandók eltűrni. Jelentsék ki, hogy velünk együtt követelik a zéró tolerancia azonnali bevezetését. Minden faluban, az összes cigánysoron a becsületes cigányok haladéktalanul menjenek be a legközelebbi rendőrőrsre, és adják rendőrkézre a velük élő bűnözőket. Tegyenek feljelentést, vagy vigyék is be mindjárt a közéjük furakodott, közöttük bujkáló és őket veszélyeztető állatokat.

Forrás: magyarhirlap.hu
Feltöltő: nanena
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papuska
Kedves asim! Én egy kicsit bonyolultabban éltem meg azt a kort, és lehet, hogy gyáva voltam, de lehet, hogy több fenyegetést kaptam esetleges helyzetem, pozícióim miatt. Az ifjúságom, és sok csodás ennek ellenére megmaradt ebből a korból. Mégis úgy gondolom, hogy a hátam közepére sem kívánom. Például a gazdasága is ingatag volt. Egy kedves elvtárs nekünk így tanította: a kapitalizmus a szakadék szélén áll, de mi egy méterrel előtte vagyunk. Lehet, hogy nem is váltottunk rendszert, szétrothadt az saját magától. Csak a melléktermékei maradtak ránk!
asim
Rengeteg hibája volt a szocializmusnak de ilyen embertelen körülmények nem voltak,1960-1990-ről beszélek. Az adóságunk 1990-ben 20 milliárd volt,ma 120 milliárd.Ideológiára épül minden párt!Szeretném felhívni a figyelmeteket:sok karierista bújt az MSZMP mögé,álkommunisták voltak én is elitélem őket.Mezőgazdaságunk világhírű volt,Rába,Orion,hírtechnika, ha nem lett volna COCOM lista,tiltólista "nyugat" felől már régen van internetünk,mobilunk ne hidjetek a kapitalista sajtónak. Amennyiben nem hisztek nekem érdeklődjete a Videoton volt dolgozóitól.
Edy Andre
Ki is moralizál itt? Bayer "szlovák rendszámmal nyomom a pitit" Zsolt?
ugyeugye
@masterboy: kik? a politikusok.
Sztem fogalmuk nincs róla, mi van az országban. De hogy is lenne, mikor annyit van az utcán mindegyik, míg a minisztérium előtt beszáll a fűtött autóba.
A seggnyalók, akik meg körülveszik őket...ha hallotátok már azt a nyálbáj dumát egyszer is, áááá kifordul a gyomortartalmam tőle!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.