Továbbra sem áll módjában Magyarországnak beengedni senkit, aki Olaszországból érkezik, azokat sem, akik szerb állampolgárok és Szerbiába akarnak hazamenni – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a közösségi oldalára vasárnap feltöltött videóban.

Orbán Viktor vasárnap reggel utazott Belgrádba, ahol fogadta őt Aleksandar Vucic, Szerbia elnöke. A megbeszélés után a magyar miniszterelnök a belgrádi magyar nagykövetség épülete előtt készített rövid videoüzenetet.

A miniszterelnök elmondta: kicserélték tapasztalataikat a szerb elnökkel a koronavírus-járvány kezelésének ügyében.

Orbán Viktor azt mondta: van egy közös témájuk is, a szerb-magyar határ. Megállapodtak, hogy a teherforgalom továbbra is bonyolódhat, bár biztonsági intézkedések mellett.

Hozzátette: Magyarországnak azonban továbbra sem áll módjában beengedni azokat, akik Olaszországból érkeznek, a szerb állampolgárokat sem, akik Szerbiába akarnak hazamenni.

"Megértést kértem Szerbia elnökétől, Magyarország határa Olaszország irányába továbbra is zárva van" – hangsúlyozta Orbán Viktor miniszterelnök.

Forrás: MTI

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Ennek a buzinak nem a nemzetével lenni ilyenkor? Egész nap nyugtatni az embereket és helyi problémákk Mi a faszom fontosabb, hogy napokra külföldre rohangál... Gondolom "munkaügy"... Nyugi Viki, nem tudsz annyi pénzt összeharácsoni, amibe ne bukna bele most a maffiaszervezet!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
@CsipkeRózsa: Hát szerintem nemzetközi politikai találkozókat már értelmes országok nem kezdeményeznek...Lehet nem is politikai ügyeket intéz. Még nem látszik, de amúgy szerintem ebbe belebuktak és ha így van Orbán viszont már tudja. Nem lennénk a helyében ezzel a dupla pánikkal és a következő 10-20 évre tervezett nagymenő szálakkal, amit el kell varrnia és még pénzt is kell szerezni, hogy ne hagyják ott a gerinces harcostársai..
RonaGyuri
@SystemError: ahhoz is hülye, hogy ezt felfogja! =))
csak úgy....
beszarás ez a viktor! a nem fontos dógokat rá lehet bízni...
Borsodi
@SystemError: Mi már régen nem vagyunk a nemzete,minket csak felhasznál a céljai eléréséhez!
Mi vagyunk egy film címe.A feláldozhatók.
SystemError
@Borsodi: 98-2002-öt talán még elhiszem neki, csak tőlem állt távol, de már így hogy mondod azóta semmit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.