Gyorsabb nyugdíjkifizetést ígér a posta.

A járványveszélyre és a korlátozásokra tekintettel 2-3 nappal hamarabb kézbesíti a Magyar Posta a nyugdíjakat – közölték az MTI-vel szerdán.

A kifizetési naptár szerint hétfőtől a hónap végéig, vagyis 12 munkanap alatt kézbesítik a postások a nyugellátást. A kifizetések sorrendje változatlan marad. A gyorsabb kézbesítés 1,1 millió embert érint – olvasható a közleményben.

Forrás: MTI

Címlapkép: MTI/Mohai Balázs

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Havanagi
A tartozását is megadhatná Orbán! Arról egy szó nincs! Csak idegeneknek osztogatja a 30 milliárdokat,a nyugdíjasok meg hitelezzenek neki év végéig-Ez megy évek óta. Nincs a képén bőr,vagy ha van,az jó vastag!
jesz
@Havanagi: Pláne, hOgy a piacon milyen árakat látni...
vacsi
Ezek szerint a pénz minden hónapban már jóval korábban a postához kerül, de ők csak 25.-e táján fizetik ki a nyugdíjasoknak? Addig mit csinálnak vele? Befektetik?
szegfue
És?! Ha előbb kapom meg a nyugdijat, akkor már nem is érint a korona virus?! Menjetek a jó büdös francba!! Ezek látszat intézkedések, melyek a járványra, ill. ennek mérséklésére egyáltalán nincsenek hatással... megkapom a nyugdijat és ki sem tehetem a lábamat az utcára, mert a veszélyeztetett korban vagyok!!! Komolyan kérdezem: ezzel mitől lesz ebben a járvány veszélyes helyzetben bárkinek is jobb?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.