Szél Bernadett közösségi oldalán szólította meg Kövér Lászlót, az országgyűlés elnökét. Mennyivel egyszerűbb lett volna közös munkahelyükön megejteni a kérdés-feleletet, ám Orbániában nem így mennek a dolgok.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Tud még lejjebb süllyedni a kormányzat?? Tud egy kormány frakció vezetője ennél cinikusabban és modortalanabbul kommunikálni az ellenzéki képviselőkkel, akik azért csak, csak a lakosság 51%-t képviselik? Az hogy náluk a 49% = 2/3 , azért ezt nem indokolja!
Üdvözlöm a 133 "bátor embert"!
Jozefina
Teljes mértékben jogos Szél Bernadett kérdése és érvelése is!!!
Talán ki lehetne mondani, hogy Kövér Úr képtelen a Ház munkájának koordinálására!!!
Ez is bizonyíték arra, hogy nem ért hozzá!!! Na és a virtuális vitában nem ülhetne a pulpituson!!!
Szégyen valamennyi fidesz-kdnp politiksra nézve, hogy nem állnak ki az országgyűlés további működése mellett és nem a koronavírus elleni összefogás a legfontosabb számukra!!! Ez nem 133 "bátor ember", hanem 133 vak ló, aki nekimegy a falnak!!! Talán a választóik majd számonkérik tőlük helyi szinten!!??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.