A Társaság a Szabadságjogokért szakmai igazgatója szerint a rendkívüli jogrend, a veszélyhelyzet, valamint az elfogadás előtt álló felhatalmazási törvény megváltozatják az életünket. Ez a Fülke, a hvg.hu közéleti podcastja.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Hát igen!
.
Őfőméltzóságának két "választása" lehet, vagy mindenáron való győzelem, vagy méltó helye, amelyet kiérdemlt az elmúlt 10 éve, azaz ami alatt nem a két szép barna szeméért, 'hadicselekkel ragadott meg, mint kutya a koncot!
.
Miért is?
.
Amiatt, mert lebontotta a demkráciát 2011-ben, és jelen esetben olyan békebeli, és háborús terv alapján 17. napja próbálkozik leküzdeni a világjárvány országra eső részét, csupán 30-40 nap késedelemmel, élet, halál uraként:
.
www.google.com/search?q=Orb%C3%A1n+h%C3%A1bor%C3%BAban+vagyunk&oq=Orb%C3%A1n+&aqs=chrome.1.69i59l6j69i57j46.7090j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Dr. Falus volt tisztiorvos hívta fel a figyelmet arra, hogy a háborúskodás helyett inkább elő kellett volna kapnia a NEMZETI PANDÉMIÁS TERVET, amely volt, de még sincs:
.

Nemzeti Influenza Pandémiás Terv
.
www.antsz.hu/felso_menu/temaink/jarvany/jarvany_archivum/Influenza_archiv/influenza_a_h1n1/nemzeti_infl.html
.
2009.08.17.
.
"""E dokumentum archivált tartalom, amely elavult, nem hatályos információkat is tartalmazhat. Kérjük, hogy a dokumentumra való hivatkozást megelőzően az ÁNTSZ központi (www.antsz.hu), valamint az országos és regionális intézetek honlapjainak aktuális tartalmakat megjelenítő oldalain szíveskedjen tájékozódni.""
.
Akkor, amikor azok a polgármesterek, akiknek helyén van a becsületük, életbeléptették a pandémiás tervüket, amelyért az egyik ellenzéki polgármestert elkezdték buzerálni
.
www.google.com/search?q=megyei+pand%C3%A9mi%C3%A1s+tervwek&oq=megyei+pand%C3%A9mi%C3%A1s+tervwek&aqs=chrome..69i57j33.5298j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Az történik, hogy az összes felelősséget az operatív csoport nyakába varrta őfőméltósága a feltételek biztosítása nélkül!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.