Napirend előtt szólalt fel a miniszterelnök. A kormány célja az, hogy már kedden szavazhassanak a felhatalmazási törvényről, amihez az ellenzék szavazataira is szükség van.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Én azt hittem, már most is rendeleti kormányzás van, legalábbis a gyakorlatban. Orbán mindent egyedül határoz el, és a kormánypárt megszavazza, vagy nem is kell róla szavazni. A milliárdok osztogatását teljesen egyedül végzi, nem is tudom, miért kell a költségvetés tervezetét elkészíteniük.

Egy-két témában nem elég, ha csak a kormánypártok szavaznak igennel, de ebben az esetben is egy héttel később elég a 2/3 is. Egy hetet tudnak várni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Vitázik? Mióta hivják a süketek párbeszédét vitának? A magyar parlamentben gyakorlatilag ez zajlik 2020 óta.És a szinfalak mögött- orbán egyeduralma.Sokaknak nem fog tetszeni, de csak azért is!:
nepszava.us/bartus-laszlo-allamcsiny/
levarosbukta
Ha a fideszesek megszavazzák a "koronavirus-törvényt" a saját sírjukat ássák meg! Mit gondolnak kik lesznek az elsők akiktől Orbán megszabadul??? Hát a parlamenttől mert fel fogja oszlatni.
Nessy
Ha a nem létező Alkotmány bírái tudnak videokonferenciát tartani a parlamentnek ez miért nem sikerül???
kereső
@Nessy: Mert orbán digitális analfabéta.
kereső
@CsipkeRózsa: Köszi- elirtam, természetesen 2010 az időpont.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.