Volt probléma, nincs probléma. Türkmenisztán eddig sem ismerte el hivatalosan, hogy lenne az országban SARS-CoV-2-fertőzött, ennek megfelelően pedig semmilyen korlátozó intézkedést sem vezetett be, most végleg megoldotta a járvány okozta problémát. A Riporterek Határok Nélkül szervezete szerint a kormány egyszerűen betiltotta a "koronavírus" kifejezést.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Macskaszem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Nálunk is tiltottak már be szavakat, ha nem is a vírussal kapcsolatban. Ezek a diktátorok mind ugyanabból a könyvből tanulnak.
Pálinkás Pál
Ez a türk tanács egyik tagja??? orbán,milyen haverjaid vannak???
Eladott Ország
Az elmúlt nyolc év utáni elmúlt nyolc év és különös tekintettel az elmúlt három év kormányzásának legfőbb, kvázi egyetlen csapásirányát és kommunikációs háborúját tekintve (idegen vallású, más bőrszínű csőcselékek ide ne jöjjenek, ne vegyék el a munkákat, a kultúránkat, a kereszténységünket!) mit keres Orbán Viktor nettó muszlim országok nettó autokratáival közös fotón? Hogyan illeszkedik ez a hanyatló Nyugatról a virágzó Keletre kacsingató rablómese a kék plakátok, 1 perces hergelő agymosások csendéletébe?
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2018/09/kirgiz.jpeg
És nagytotálban a kép szélére szorult magyarosan hanyag elegancia:
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2018/09/orban.png
Mivel tudom, hogy a külcsín alapján nem szabad a belbecsre nézve felelőtlen, igazságtalan következtetéseket levonni, szorítkozzunk a tartalomra, bármennyire is ökölbe szorulna a kezünk a látványtól. Nézzük a csoportképen szereplő virágzó, irigylésre méltó, a fennálló világrendet új irányba terelő, csinos, keleti, államférfiaknak álcázott sötét despotákat, illetve képzeljük mögéjük az általuk képviselt országokat.
Sámannus
Hatalmas és gazdaságos és nagyon hatásos unortodox lépés
Nálunk meg azt a szót akarják betiltani, hogy szájmaszk!
Van itt fifika kéhem, kell a lóvácska a kártyabarlangokba a portyázóknak ne qúrjunk má ki velük!
Aki Én
@Pálinkás Pál: Ez maga a türk (jó)tanács.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok