Szemereyné Pataki Klaudia szigorítana a szabályokon, ha ismétlődik ez az eset.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
Megértem, hogy ezen gondolkodik. Egyébként, ha a város meg tudja oldani az ellátásukat, ez a megoldás. És ki lehet bírni, mi március közepe óta nem léptünk ki a házból - és nem mi vagyunk az egyedüliek! Ráadásul jól érezzük magunkat, és drukkolunk azoknak, akik ezt nem tehetik meg!
Nessy
@vacsi: Miután erkély, kert nélküli zárt lépcsőházas házban élek három hétig bírtam ,muszáj volt önkéntes karanténba vonulnom, mert a tumoros barátnőm egy hét alatt halt meg a kórházba, és előtte naponta látogattam , így éreztem helyesnek. De a végén már magammal is összevesztem. Engedélyt kaptam a csendes környéken kb. félórás háztömb körüli sétára! Üzletnek a közelébe nem mehetek. :-((
De már ez is segített! Van, amikor csak magammal találkozhatnék, olyan békés a környék.
vacsi
@Nessy: Nekünk egy hatalmas, 600 nöl kertünk van, így valóban könnyen elviseljük - pontosabban meg sem érezzük - a bezártságot. De gyerekeink közül van, aki Pesten, lakótelepi lakásban él, tizenéves unokánkkal. Hát, őt nagyon nehéz bent tartani a házban, hiányzanak a barátnői.
De most ez jutott, ezt kell túlélni, mindenkinek. Ez még mindig jobb, mint a háború volt, ami szüleink fiatalságát, és nagyszüleink életét tette tönkre.
Jó egészséget, és kitartást kívánok, remélem, mihamarabb vége lesz ennek az időszaknak.
Nessy
@vacsi: Köszönöm! Nagyon kedves vagy! Ugye irigyelhetlek? :-))))
Sajnos gyerekfejjel kiélveztem a háborút, Budapest ostromát,a pincében. a Csillaghegyi árvizet a berobbantott hidak miatt, a szomszéd ház padlásán. Edzett csaj vagyok! :-)))
vacsi
@Nessy: Valóban, nekünk eddig irigylésre méltó életünk volt, szép gyerekkorunk (mindketten, a férjemmel 53-ban születtünk), boldog fiatalságunk, értelmes, szép munkánk a szakmánkban, a munkahely valóban a "második otthonunk" volt. De hogy ebből hogy mászunk ki, azt még én sem látom...
Mindenesetre, a lehetőségekhez képest kellemes húsvéti ünnepeket kívánok - talán ez is segít valamit.
Nessy
@vacsi: Köszönöm, és viszont kívánom! :-)))))) Egy értelmes beszélgetés balzsam a léleknek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.